Следва

Double Trouble: Били Портър, вдъхновен от Азис х10

Дневен ХОРОСКОП - 28.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Във вторник е важно да създадете атмосфера на хармония и любов около и за себе си. Не се оплаквайте от отговорностите и задълженията, свързани с дома и любимите хора, защото правят самите вас щастливи - просто ви трябва малко повече време, за да го видите. Някои от вас вероятно ще обмислят възможностите за справяне с малко разходи с някои сериозни проблеми у дома, които неочаквано са възникнали вчера или днес. Изненадите на деня са свързани с деца или младежи, живеещи на известно разстояние от вас. Дамите ще имат интересен и комуникативен ден с цветна палитра от хора, емоции и настроения...

Овен, Лъв, Стрелец: вторник е ден за промяна. Днес можете да получите помощ или да помолите за помощ важна женска фигура в живота си. Денят носи различни ангажименти с представители на институциите за обсъждане или разрешаване на различни ситуации или проблеми.

Телец, Дева, Козирог: денят носи срещи, в някои случаи може би с непознати или при неочаквани обстоятелства. Очаквайте важен и много полезен за вас разговор с близък човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Не омаловажавайте значението на домашните и семейните си задължения във вторник, тъй като това няма да бъде добре прието от останалите, а и вие ще съжалявате, защото сте ги наранили или обидили по някакъв начин.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник носи различни събития, свързани с пътувания или хора от различни разстояния. Денят е по-скоро посветен на приятните изненади и събития, които носят положителни емоции, отколкото обратното, въпреки че в определени моменти може би няма да ви се струва точно така.

Рак, Скорпион, Риби: вторник предстои да бъде нелек ден, защото може да изпитате трудност при вземенето на правилни решения или да действате разумно. Емоциите са много силни и понякога желанията са неконтролируеми. Бъдете особено внимателни относно финансовите си дела, където можете да бъдете най-уязвими.

More Astro