Следва

#LastMinuteDeal: 5 от My Theresa

Всички носят: новата/стара боулинг чанта на Prada

Prada Bowling bag е последната много забележителна придобивка в семейството на Prada, говорейки за аксесоари.

All fashion преди 4 години

Както дискутирахме още през есента, моделът се очертава да се превърне в следващата must have придобивка за пролетно-летния сезон на 2020г. Дизайнът е всъщност доста стар, началото му датира отпреди 20 години като част от тогавашната пролетно-лятна колекция за 2000г. Sincere Chic. Госпожа Прада се възползва умело от тенденцията за възраждане на стари модели - наблюдаваме я при почти всички големи модни централи - Fendi и Dior изявена част от тях, и разглежда осезаемо ретро силуета като част от резорт колекцията на къщата за 2020г.

На дефилето дизайнът се появява в ръцете на Кая Гербер и Джиджи Хадид, в два размера и общо пет цветови комбинации - бяло с червени детайли; карамел с бяло, розово с бяло, черно с бяло и бяло с черно, а оттогава насам популярността му на улицата завидно расте.

Провелото се наскоро мъжко дефиле за Есен/Зима 2020 на Prada в Милано се превърна в оптималното поле за изява на новия дизайн. Известни фешънисти, сред които Джилда Амброзио, Киара Ферани, Тереза Хейлбрунер и още други, не закъсняват да покажат как следва да се носи модела, а той се носи именно така - от глава до пети в Prada, разбирайте палто с принт, гингам или каре, и обувки на висок ток с платформа, препоръчително цветни. Ако някой от тези ключови елементи ни се губи, няма драма, стига да подходим по маниер, прилягащ на Prada естетиката - смел микс от цветове в безупречни и много силни силуети, като вдъхновение по темата, намираме в кадрите тук>>>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.