Следва

#LastMinuteDeal: 5 от My Theresa

Всички носят: новата/стара боулинг чанта на Prada

Prada Bowling bag е последната много забележителна придобивка в семейството на Prada, говорейки за аксесоари.

All fashion преди 4 години

Както дискутирахме още през есента, моделът се очертава да се превърне в следващата must have придобивка за пролетно-летния сезон на 2020г. Дизайнът е всъщност доста стар, началото му датира отпреди 20 години като част от тогавашната пролетно-лятна колекция за 2000г. Sincere Chic. Госпожа Прада се възползва умело от тенденцията за възраждане на стари модели - наблюдаваме я при почти всички големи модни централи - Fendi и Dior изявена част от тях, и разглежда осезаемо ретро силуета като част от резорт колекцията на къщата за 2020г.

На дефилето дизайнът се появява в ръцете на Кая Гербер и Джиджи Хадид, в два размера и общо пет цветови комбинации - бяло с червени детайли; карамел с бяло, розово с бяло, черно с бяло и бяло с черно, а оттогава насам популярността му на улицата завидно расте.

Провелото се наскоро мъжко дефиле за Есен/Зима 2020 на Prada в Милано се превърна в оптималното поле за изява на новия дизайн. Известни фешънисти, сред които Джилда Амброзио, Киара Ферани, Тереза Хейлбрунер и още други, не закъсняват да покажат как следва да се носи модела, а той се носи именно така - от глава до пети в Prada, разбирайте палто с принт, гингам или каре, и обувки на висок ток с платформа, препоръчително цветни. Ако някой от тези ключови елементи ни се губи, няма драма, стига да подходим по маниер, прилягащ на Prada естетиката - смел микс от цветове в безупречни и много силни силуети, като вдъхновение по темата, намираме в кадрите тук>>>

More from View Sofia

Freaky: Maison Margiela, Fall 2023, READY-TO-WEAR

Runway преди 1 година

Maison Margiela завършва старото училище, помещаващо се в нова пететажна супермодерна сграда на големия Place des États-Unis. Тази вечер Джон Галиано направи "открит урок“, който поведе посетителите по пътека от основите на заведението до терасата на покрива. И тогава той пусна изключително лична пънк-романтична колекция “Co-Ed” с млада банда от герои, които той описва като "съвестни революционери“ 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.