Следва

За Мъжа с любов

Men Only: Годишен хороскоп за 2010

Скъпи мъже, астрологичната прогноза за 2010 ви предупреждава да сте по-смели в решенията си и по-активни в...

All About Life преди 14 години

Скъпи мъже, астрологичната прогноза за 2010 ви предупреждава да сте по-смели в решенията си и по-активни в действията си, за да имате успех не само в личен, но и в професионален план...

А какво очаква всеки един от представителите на 12-те знака, нашият астролог казва точно и ясно в специалната прогноза за мъжете през 2010-та година:

Овен


За най-смелия и мъжествен представител на зодиака, 2010 г. ще донесе успех в личното и духовно развитие, и реализиране на личните планове.

В първите месеци на годината не очаквай от себе си голяма активност, тя ще настъпи след 10 март, когато Марс, твоят покровител, излезе от ретроградност. Тогава енергията ти ще се увеличи и ще можеш да се справиш и с най-трудните проекти. Обаче, колкото повече преобладават импулсивността, желанието и нетърпението, толкова повече усложнения и разочарования те очакват.

В началото на Новата годината, докато Юпитер преминава през знака Риби, ще ти се отдават най-добре дейности, в които има тайни и загадки, а плановете си недей да афишираш. Хубаво е да се заемеш с повдигане на духовното си ниво – повече да четеш, да пътуваш сред природата, да възстановяваш вътрешната си хармония, с помощта на йога и други оздравителни практики.

И ако в първата половина на 2010 г. можеш да си позволиш флирт и тайнствени връзки, то в средата на лятото, не е добре да участваш в чужди авантюри или да предприемаш свои. Сега на преден план ще са въпросите свързани с брака и отношенията с партньорката. Усилващото се влечение към семеен живот и изискванията на Съдбата, може да те заставят да се ангажираш в не лек, но перспективен съюз. Преди да предприемеш важна крачка в живота си, хубаво помисли, както се казва „седем пъти мери, един път режи”.

Телец


За най-практичния, икономичен и грижлив представител на зодиака 2010 г. ще донесе изпълняване на отдавнашни желания и успешна реализация на жизнените планове.

През 2010 г. е важно да укрепиш позициите си във вече постигнатото. Това е много важно, тъй като само след като затвърдиш позициите си ще можеш да стъпиш на по-високо стъпало, каквото те очаква през Новата година.

Първата половина на годината ще бъде наситена със събития, свързани с колективна и обществена дейност, а също така и с бурен светски живот.

Очаква те подкрепа от приятелите и успехът в този период от време ще идва чрез тях. Затова ако имаш избор – да действаш самостоятелно или заедно с проверен колектив – не се съмнявай, избери второто, само заедно със своите съмишленици, можеш да постигнеш много.

През 2010 г. те очакват романтични увлечения по време на път или при общуване с други култури. Има възможност за сключване на брак извън граница или откриване на съвместно предприятие на основата на лична симпатия.

Близнаци


За най-общителния, променлив и подвижен представител на зодиака, 2010 г. ще донесе промени в кариерата или социалния статус, постигане на важни цели и изпълнение на отдавнашни планове.

Очертава се началото на Новата година да е доста напрегнато и може да доведе до сложни ситуации, свързани с бизнеса, опасности с чужди пари. Не си заслужава преднамерено да се поемат рискове в този период от време, а всички стъпки трябва да бъдат максимално премислени и пресметнати.

2010 г. ще подобри финансовото и социалното ти положение, благодарение на брак или делово партньорство. В първата половина на годината сексуалните ти отношения ще станат забележимо активни и ще се разкъсваш между любимата и кариерата. Силата на обстоятелствата може да изиска готовност към по-сериозни отношения. Ще са ти нужни допълнителни знания в областта на психологията, финансите и управлението, за да се справиш със ситуацията. Приятелите ще ти помогнат да разбереш кога е нужно да се разделиш със старите стереотипи и кога да вървиш напред по нови пътища.

Рак


За най-нежния и изтънчен романтик, и най-добър къщовник от зодиакалните знаци, 2010 г. ще донесе големи промени в мирогледа, засилен интерес към чужди култури, народи, езици, а също и големи промени в кариерата, целите и социалния статус.

Първата половина от Новата година е добра за пътешествия и далечни пътувания. Ако се постараеш, през 2010 г. ще се изпълнят твоите най-заветни мечти и желания, а също ще намериш отговор на отдавна интересуващи те въпроси. Тези въпроси и отговори могат да касаят както лично теб, така и да носят философски и жизнен характер.

През Новата година ще се усили влечението ти към по-влиятелни и по-възрастни от теб партньорки. Първата половина на годината е благоприятна за сключване на договори и контракти, в това число и брачни. През 2010 г. ще си на прага на създаването на семейство и през лятото може най-неочаквано да предложиш ръката и сърцето си на твоята избраница.

Лъв

За най-яркия, страстен и артистичен представител на зодиака 2010 г. ще донесе успех в бизнеса, екстремните ситуации, финансовите въпроси, а също в пътешествията и образованието.

Някои може да получат голямо наследство. Друг може да вземе изгоден кредит. Във всеки случай Съдбата ще те пази по време на всички обрати и по времето на твоя лъкатушен и изпълнен с напрежение път. През 2010 г. ще ти се наложи да поддържаш висок жизнен темп. Бъди готов за активни действия, които обстоятелствата ще ти наложат.

Ще имаш и сили и желание за всичко това, нали си свикнал да царуваш и блестиш. Лидерските си качества ще демонстрираш в сложни ситуации. Късмет и увеличаване на състоянието, те очакват благодарени на връзките ти с нужните хора.

През 2010 г. ще бъдеш принуден да се погрижиш за физическата си форма и да следиш за рационалното изразходване на силите си. Още в началото на Новата година ще имаш някои енергийни проблеми със здравето или претоварване в работата, което ще те принуди да преразгледаш отношението си към секса и развлеченията.

Ще наблегнеш повече на приятелството и разбирателството в сферата на взаимоотношенията. Акцентирането не върху количеството, а на качественото общуване с противоположния пол ще задълбочи виждането ти за секса и ще го изпълни с повече светлина и радост.

Дева


За най-акуратния, трудолюбив и интелектуален представител на зодиака, 2010 г. ще донесе промяна в партньорските отношения. Някои ще встъпят в брак, други ще срещнат своята половинка.

Очаква те значимо събитие в сферата на любовта и творчеството или раждане, зачатие на дете. Началото на годината ще бъде много романтичен период за теб и още в първата половина на януари ще имаш възможността да преразгледаш своите увлечения и да се върнеш към недовършени проекти. С парите през 2010 г. ще ти бъде трудничко, затова не е нужно да ги харчиш наляво и надясно. Бъди икономичен, мисли преди да харчиш голяма сума пари. Старай се да влагаш парите си в перспективни неща, а не в банки.

През 2010 г. ще завържеш много нови контакти, а в старите ще настъпят промени. Ще имаш много предложения и идеи, но и проблеми и конфликти, свързани със старите партньори. Разбира се, ще се безпокоиш заради бързите промени в живота си, но уви, нищо не може да се направи – ще има неща, които трябва да разрушиш, за да построиш върху руините им нещо ново и е желателно да положиш повече усилия, за да се получи този път много по-добре от предишния.

Везни

За най-обаятелния, миролюбив и дипломатичен представител на зодиака, 2010 г. ще донесе много работа, подобряване на самочувствието, крепко здраве, повишено внимание към грижата за фигурата и значими събития в партньорските отношения.

През 2010 г. трябва да помислиш над това, коя сфера от живота си да направиш приоритетна и да се съсредоточиш върху нея. Поработи и над такива свои качества като отговорност, трайност и системност. Ще ти помогне алтернативното мнение на околните, здравият разум, спокойствието, търпението. Нека емоциите да не са водещи!

Друга област, в която е нужно да положиш усилия през 2010 г. е семейството и дома. Ще се наложи да намериш общ език с родителите си и да изградиш с тях добри отношения. В това ще ти помогне ако се заинтересуваш от рода си. Проследяването на собствените ти корени ще породи в теб уважение, а това е важно за успеха в живота.

Очакват се конфликти и разправии във връзките, където се усеща напрежение във взаимоотношенията. През пролетта са възможни нови увлечения, които ще доведат до окончателно прекъсване на и без това слабите съюзи.

Скорпион

За най-страстния и сексуален представител на зодиака 2010 г. ще донесе късмет в любовта и позитивни промени в кариерата, които ще започнат след 10 март, когато Марс – съуправител на знака, излезе от ретроградност.

Началото на годината ще е свързано с промяна в близкото обкръжение, роднините, може да претърпи промяна и кръга, в който общуваш. Преди всичко ще ти се налага да работиш много с писмени документи, да общуваш, да контактуваш с хората, да се занимаваш с работи на близките за теб хора.

Началото на Новата годината ще те накара да се замислиш над бъдещето си, ще започнеш да планираш и да размишляваш за него, мобилизирайки всичките си сили. Не се препоръчва да рушиш това, което не се е разрушило от само себе си. Проблемите, с които ще се сблъскаш през 2010 г. ще те заставят да избираш – дали да изхвърлиш или ремонтираш старото във всички сфери от живота си. Няма да ти е лесно да направиш правилния избор.

Има вероятност прекалено да се вглъбиш в себе си. Възможно е да се върнат при теб стари приятели и идеи, които си отложил „за после”. Преразглеждайки своето минало ще можеш да контролираш бъдещето си. Не забравяй това!
Пътуванията през 2010 г. ще имат много важен смисъл и таен подтекст за теб. Романтичните увлечения, отдихът и развлеченията ще бъдат спонтанни, но приятни. Сексуалната и творческата ти енергия ще са във възход и това ще подобри като цяло качеството ти на живот.

Стрелец

За най-оптимистичния, философски настроен и склонен към приключения представител на зодиака, 2010 г. ще донесе значими събития в семейството – възможно е разрешаване на жилищен проблем, придобиване на недвижимост.

Успех и късмет ще те съпътстват в пределите на родината. През 2010 г. трябва повече да разчиташ на себе си, на собствената си интуиция и усещане. По-добре от теб никой няма да разбере ситуациите, в които попадаш, затова няма как да ти помогне и ще се наложи с всичко да се справяш сам. Разбира се приятелите във всяка ситуация ще те подкрепят, но ще се наложи сам да си помагаш, предприемайки важни и решителни стъпки. Най-доброто лекарство за стреса ще стане любовта.

Твоята свръхзадача е да намериш истинската любов и да и` се отдадеш изцяло. Именно през 2010 г. има голяма вероятност да срещнеш своята половинка, която вече те очаква някъде. И въпросът не е в това, колко време ще я търсиш, а дали вярваш в тази съдбоносна среща.

Каквито и събития да ти се случат през годината винаги помни, че имаш близки – отделяй им повече време и внимание. Именно близките хора ще те разберат и подкрепят както никой друг.

Козирог


За най-целеустремения, делови и сериозен представител на зодиака, 2010 г. ще донесе общуване, преместване, близки пътувания, важни запознанства, срещи, преговори, сключване на перспективни договори и сделки.
Ще участваш активно в живота на своето близко обкръжение, роднини и познати. През 2010 г. ще бъдеш твърде амбициозен и ще започнеш да си поставяш високи цели.

Ще се наложи много неща да довършиш или ремонтираш. Можеш много да постигнеш, ако вместо да си създаваш конфликти с властите, ги направиш свои съюзници при реализацията на твоите цели. Пътувания и премествания не само ще променят ритъма ти на живот, но ще способстват за романтични запознанства и за появата на хора, на които ще можеш да се опреш.

В личната сфера от живота ти 2010 г. е приготвила изненади. Може да възникнат проблеми с любимата и ролята и` ще бъде преразгледана. Това ще покаже доколко приятелството и любовта и` са способни да те подкрепят в трудни моменти, внасяйки в живота ти хармония.

Не е изключено влошаване на състоянието на някой от близките ти и възникване на крупни разправии и спорове. Това ще изисква дипломатичност и голямо търпение при разрешаването на спорните въпроси.
Ако си семеен ще се сблъскаш с разрешаването на въпроси относно перспективността на отношенията ти с партньорката. Разногласията по ключови жизнени принципи ще станат все по-значими. Масло в огъня ще налеят материални проблеми.

Водолей


За най-екстравагантния и свободолюбив представител на зодиака, 2010 г. ще донесе позитивни промени в материалното положение, финансовото благополучие, повишена самооценка, общо покачване на нивото на живот.
Ще имаш реална възможност за покупка на вила, апартамент или друго имущество.

През първата половина от годината ще работиш плодотворно и ще заработваш доста и именно този момент – достойното възнаграждение на труда ти, ще те мотивира в понататъшните ти действията. Ю

В любовните отношения се очертава криза и спад. Ако си семеен споровете, неразбирането и противоречията ще имат място в семейството ти. Възможен е развод с войнствено разделяне на придобитото имущество или интелигентно завършване на отношенията, избягвайки неприятните сцени и скандали.

Всичко ще зависи от теб.
Ако си влюбен, за теб ще станат актуални въпросите за понататъшното развитие на отношенията. Трудностите ще дойдат от появата на нови познати и ще се наложи да правиш избор между старата си привързаност и новата любима. Изходът е непредсказуем, но асортимент от ревност, страсти и желания е гарантиран в този период.

Риби

За най-романтичния и мечтателен представител на зодиака 2010 г. ще бъде стремителна и активна.
Очакват те глобални промени в професионалната дейност, в обичайния начин на живот и в личната сфера. Всичко ще върви в положителна посока, ако успееш да се отпуснеш и напълно да се довериш на живота.

В сферата на любовните отношения те очаква труден период, по време на който ще ти се наложи да преосмислиш своите чувства и привързаности, да определиш желанията и потребностите си. 2010 г. е идеална за ярки любовни романи, авторитетни запознанства и творческа реализация.

За да се възползваш ефективно от подаръците на Съдбата, ще ти се наложи да си оправиш миналите отношения. Обаче емоционалното ти състояние ще бъде често непредсказуемо и слабо контролирано, така че трудно ще владееш ситуацията.

Проблемните връзки може да завършат с раздяла и последващо разделение на имуществото. Децата ще ти носят радост, но техните потребности ще изискват допълнителни средства.

Въпросите около смяната на имиджа, стила и външния вид ще се разрешат с успех през Новата година.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.