Обичта на известните: Мария Шарапова, бойфрендът-милионер и намекът за сватба

Обичта на известните: Мария Шарапова, бойфрендът-милионер и намекът за сватба

Оттогава досега двойката регулярно се появява заедно на светски мероприятия, а феновете на Мария са в стаен възторг от факта, че тенисистката е успяла да очарова един от най-лачените ергени на Острова.

С днешна дата по всичко личи, че Шарапова и Джилкс са решили да узаконят отношенията си. Преди дни, отново в Инстаграм, спортисктата пусна снимка, на която симпатизиращите й милиони фенове забелязаха веднага пръстен, силно напомнящ годежен с едрия си брилянт, и поставен точно където трябва - на безименния пръст на лявата ръка.

Освен естествения извод, че Мария очевидно е сгодена, се налага още един - че избраникът е повече от симпатичен. Освен дълбоки и прекрасни сини очи, той е в близки връзки с кралското семейство, а и притежава огромно състояние. Александър, в случай, че не сте достатъчно убедени в предимствата му дотук, има и други - той е отлично образован (учи в Итън), знае руски език (търгува с произведения на изкуството, включително и руско изкуство), разведен е (5 години продължава бракът му с дизайнерката Миша Нону, разводът е през 2016-та), в най-хубавата фаза от живота си е - през юли ще навърши 41, зодия Рак (което не отнасяме непременно към предимствата, за дамите с опит го казваме), бившо гадже на Пипа Мидълтън е (което също не е обезателно сред предимствата, но пък е палаво).

Предвид новостите около любовния и семеен статут на Мария, веднага плъзнаха слухове, че именно поради предстоящата сватба госпожица Шарапова няма да участва в тенис турнира, който ще се проведе съвсем скоро в културната столица на Русия, като анонсираната причина за оттеглянето на иначе заявеното й участие първоначално беше раменна травма.

На 19-ти април тази година Мария ще навърши 33. Идеално число за венчавка, мислим си, и пожелаваме на красивата рускиня скорошен анонс за събитието.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.