Следва

Huawei влезе в Топ 10 най-ценни марки според Brand Finance

Дневен ХОРОСКОП - 29.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В сряда се изисква да говорите по-малко, да слушате повече и да разсъждавате върху събитията, случващи се в рамките на деня. Твърде малко неща зависят от вас, така че емоциите ви трябва да бъдат добре премерени. Не е изключено да изпитате разочарование от повреждането на важен или скъп артикул, който наскоро сте закупили. Сряда може да доведе до бизнес и професионален ангажимент в живота на мъже над 35-годишна възраст. Днес можете да вземате важни решения относно работата си или да сключите важен договор. 

Овен, Лъв, Стрелец: в сряда е възможно да изпитате трудност в общуването с представители на зодиакалните знаци Телец, Дева или Козирог (предимно жени). Манталитетът или емоционалността им днес ще бъдат неприемливи или необясними за вас. Сряда ще бъде благоприятен ден за срещи и разговори със стари приятели.

Телец, Дева, Козирог: сряда е ден, в който сте склонни да отделите голяма част от времето си за подчертано романтични и интимни преживявания. Това обаче не ви предпазва от неприятности на любовния фронт, бъдете внимателни, въпреки признците, че всичко върви прекрасно. Стремете се да хармонизирате отношенията си, а не да създавате нови проблеми и противоречия.

Близнаци, Везни, Водолей: изправени сте пред много комуникативен ден (твърде присъщ за зодиакалния ви знак). Не всички новини обаче ще успеят да ви зарадват, бъдете подготвени. Основните събития от деня са свързани с пътувания на дълги разстояния или с хора от други населени места.

Рак, Скорпион, Риби: сряда е ден, в който ще трябва да инвестирате повече ентусиазъм или решителност в действията си, свързани със семейството. Особено важни и спешни ще бъдат задачите, свързани с деца или роднини, които зависят от вас. Денят ще бъде успешен в много аспекти, така че действайте уверено и не отлагайте нищо за утре.

More Astro