Следва

Нови колекции в IKEA, едната за носталгици, другата за младоци

Дизайн за вдъхновение: едно кафе Louis Vuitton, моля

Louis Vuitton с ново поприще

All About Life преди 3 години

На първи февруари френската модна къща ще открие кафе и ресторант в Осака, Япония, като това е първата по рода си подобна изява за бранда. Локациите, които неминуемо ще се превърнат в горещите точки на града, идват с наименованията Le Cafe V и Sugalabo V, а основно действащо лице в кухнята ще е всеизвестният шеф Йосуке Суга, бившо протеже на носителя на цели 32 звезди "Мишлен" Джоел Робушон.

Le Cafe V ще бъде разположено на четвъртия и последен етаж на бутика на Louis Vuitton, като освен това ще има и коктейл бар и външна тераса. Ресторантът Sugalabo V пък ще отваря своите врати единствено за вечеря, очертавайки се да се превърне в следващия най-желан за посещаване ресторант - Йосуке Суга оглавява и ресторант в Токио, който бива оценен на 47-ма позиция в списъка с най-добрите ресторанти в света.

По отношение на великолепния интериор, акцентите са следните - топла палитра от дървесни тонове, комплиментирани от фини металик детайли, сред които предимно злато, разбира се, в разпознаваемия LV маниер. Наблюдаваме още и морски препратки, реверанс към дизайна на сградата като цяло и фасадата, наподобяваща развяни корабни платна>>>

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 1 ден

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 3 дни

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.