Следва

Нови колекции в IKEA, едната за носталгици, другата за младоци

Дизайн за вдъхновение: едно кафе Louis Vuitton, моля

Louis Vuitton с ново поприще

All About Life преди 4 години

На първи февруари френската модна къща ще открие кафе и ресторант в Осака, Япония, като това е първата по рода си подобна изява за бранда. Локациите, които неминуемо ще се превърнат в горещите точки на града, идват с наименованията Le Cafe V и Sugalabo V, а основно действащо лице в кухнята ще е всеизвестният шеф Йосуке Суга, бившо протеже на носителя на цели 32 звезди "Мишлен" Джоел Робушон.

Le Cafe V ще бъде разположено на четвъртия и последен етаж на бутика на Louis Vuitton, като освен това ще има и коктейл бар и външна тераса. Ресторантът Sugalabo V пък ще отваря своите врати единствено за вечеря, очертавайки се да се превърне в следващия най-желан за посещаване ресторант - Йосуке Суга оглавява и ресторант в Токио, който бива оценен на 47-ма позиция в списъка с най-добрите ресторанти в света.

По отношение на великолепния интериор, акцентите са следните - топла палитра от дървесни тонове, комплиментирани от фини металик детайли, сред които предимно злато, разбира се, в разпознаваемия LV маниер. Наблюдаваме още и морски препратки, реверанс към дизайна на сградата като цяло и фасадата, наподобяваща развяни корабни платна>>>

More All About Life