Следва

Джъд Лоу, ШЕСТИ-път-татко???

Дневен ХОРОСКОП - 30.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Днес сами ще се чудите на завидната си увереност във все, що касае финансови въпроси, което ще ви се отплати под формата на постигане на значителна стабилност. Единствените проблеми, които биха могли да възникнат, ще са породени от нетърпението или неправилната ви преценка за дадена ситуация. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за срещи с интригуващи и вдъхновяващи хора, както и всякакви събиране - с повод и без. Избягвайте пътуваниятато по важни причини днес, тъй като не е изключено да срещнете неприятни моменти, недружелюбни хора или трудности при осъществяването на въпросното пътуване. Важно влияние върху семейните ви дела и цялостната хармония в дома ви ще изиграе представител на Телец, Дева или Козирог.

Овен, Лъв, Стрелец: в четвъртък графикът е затрупан със задачи, които трябва да свършите, повечето от които свързани с пари. В течение на деня отговорностите ви към дома и семейството само ще растат, което може да повлияе на тези в професионален план. 

Телец, Дева, Козирог: в четвъртък ще се натъкнете на информация, която ви се иска да споделите, но нещо ще ви спре - а може би и за добро. Денят предвещава важно събитие в живота на дамите, родени под тези три зодиакални знака. Оказаното влияние върху ежедневните ви дела от страна на представители на Овен, Стрелец или Лъв, ще бъде особено важно за вас.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще имате възможност да си починете от стреса в живота си напоследък. Днес можете да постигнете много и можете да разчитате на подкрепата на хората около вас. Ще бъде благоприятен ден за любов и роматника.

Рак, Скорпион, Риби: четвъртък е ден за изчистване на съмнения или чудежи относно важни за вас отношения. Пред каквото и решение да сте изправени, няма да сбъркате, ако се вслушате с съветите на хора, родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни. Среща или разговор с мъж ще има положителен ефект върху настроението ви. Това може да изненада някои от вас с неочакван късмет.

More Astro