#GetInspired, отидете на Inspiration Photo Conference!

#GetInspired, отидете на Inspiration Photo Conference!

През февруари София събира 9 световнопризнати авторa, работещи в различни области на фотографията

Фотографията е универсален език, чрез който може да се говори за много и различни аспекти на съвременния живот. Тя е документ, който може да ни разходи в историята. Тя е и изкуство, което може да ни накара да се замислим. Фотографията е инструмент за социална промяна, но и начин на себеизразяване.

С времето от PhotoWorld забелязват, че фотографският "разговор", който се води в България, се различава от най-високия стандарт в световен мащаб - има много теми, които не намират своя израз във фотографията популярна у нас.

Предстоящата Inspiration Photo Conference е събитие, което се организира за втора година от Photoworld.bg, за да вдъхнови все повече български автори да работят по най-високите световни стандарти и да говорят по-задълбочено по темите, които ги вълнуват.

За целта организаторите канят девет световнопризнати автора от различни краища на света, които работят в различни направления на фотографията. Конференцията е на фотографска тематика, но засяга много актуални теми: социални, екологични, артистични, чисто човешки.

С авторите-лектори се запознаваме в галерията горе>>>


Дати на провеждане: 8-9 февруари 2020

Място на провеждане: World Trade Center Interpred, София

Очакван брой участници: 200 – 250

За билети: посетета ТАЗИ страница

INSPIRATION PHOTO CONFERENCE е инициатива на Клуб Фото Свят.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia