Следва

#FlashbackFriday: Песента на свободния милиционер!

#GetInspired, отидете на Inspiration Photo Conference!

През февруари София събира 9 световнопризнати авторa, работещи в различни области на фотографията

Events преди 4 години

Фотографията е универсален език, чрез който може да се говори за много и различни аспекти на съвременния живот. Тя е документ, който може да ни разходи в историята. Тя е и изкуство, което може да ни накара да се замислим. Фотографията е инструмент за социална промяна, но и начин на себеизразяване.

С времето от PhotoWorld забелязват, че фотографският "разговор", който се води в България, се различава от най-високия стандарт в световен мащаб - има много теми, които не намират своя израз във фотографията популярна у нас.

Предстоящата Inspiration Photo Conference е събитие, което се организира за втора година от Photoworld.bg, за да вдъхнови все повече български автори да работят по най-високите световни стандарти и да говорят по-задълбочено по темите, които ги вълнуват.

За целта организаторите канят девет световнопризнати автора от различни краища на света, които работят в различни направления на фотографията. Конференцията е на фотографска тематика, но засяга много актуални теми: социални, екологични, артистични, чисто човешки.

С авторите-лектори се запознаваме в галерията горе>>>


Дати на провеждане: 8-9 февруари 2020

Място на провеждане: World Trade Center Interpred, София

Очакван брой участници: 200 – 250

За билети: посетета ТАЗИ страница

INSPIRATION PHOTO CONFERENCE е инициатива на Клуб Фото Свят.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.