Следва

Дневен ХОРОСКОП - 31.1.2020

Джъд Лоу, ШЕСТИ-път-татко???

Любовчии големи са тези актьори...

Celebrities преди 4 години

47-годишният актьор за първи път разказа за отношенията си с 32-годишната Филипа Коан в интервю с Daily Telegraph. Двойката, която от 2015-та насам щателно крие подробности за интимния си свят, се ожени на "секретна" церемония през май миналата година, а Джъд няма търпение семейството им да се увеличи с още един член, който, за протокола, ще бъде шести наследник за даровития актьор.

"Имам щастието да бъда с човека, с когото ми доставя най-голямо удоволствие да бъда; който най-много обичам в живота си", разказва Лоу във въпросното интервю. "Имаме стабилен, здрав и като цяло прекрасен семеен живот. Това касае и децата ми."

Вследствие на донжуанската натура на Джъд, наследниците му наброяват половин футболен отбор (засега): от първия си брак с актрисата Сейди Фрост Джъд има Рафърти, Руди и Айрис; София от моделката Саманта Бърк и Ейди от актрисата Катрин Хардинг.


Бащичко: Рафърти, 23-годишният син на Джъд Лоу, front row на Valentino


Многодетният татко в никакъв случай не може да бъде наречен безотговорен, макар множеството му и различни по характр ангажираности: актьорът от хитовия сериал на НВО "Новият папа" регулярно общува с всичките си пет деца, и не толкова регулярно с майките им; взема активно участие във възпитанието и развитието им.

"Децата ми вече пораснаха, затова искам още едно по-мъничко! Това е най-голямото щастие: да се забавлявам с децата си", споделя още актьорът. "Лудо влюбен съм в жена си и наистина искам с Филипа вече да имаме дете!"

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.