Следва

Месечен ХОРОСКОП - Февруари 2020

Дневен ХОРОСКОП - 31.1.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В петък ще е добре да демонстрирате емоциите си по-открито, но, разбира се, без да наранявате другите, ако чувствата ви са свързани с гняв. Бъдете щедри и любящи, разбиращи и нежни. Въпреки по-голямата емоционалност, на която ще бъдете изложени днес, останете практични и здраво стъпили на земята. Днес ще намерите поведението на много хора за дразнещо и това ще бъде изпитание за толерантността ви. Имате възможност да постигнете важен успех за семейството си или да изпълните повечето от ежедневните си задачи. Избягвайте негативните емоции, свързани с липсата на отговорност или желание за работа, с други членове на семейството. Денят носи неочаквани финансови новини, късмет.

Овен, Лъв, Стрелец: петък ще ви изпълни с желание да направите много неща, преди да се отдадете на заслужена почивка през следващия уикенд. Среща или разговор с представител на Рак, Скорпион или Риби ще ви провокира да помислите сериозно над получената от него/нея информация. Денят носи важни новини и интересна комуникация с хора от близо и далеч.

Телец, Дева, Козирог: днес имате възможност да се подготвите за пътуване през следващите два дни или пък да го отложите - кой знае какво ще донесе денят. В петък най-важно е да завършите професионалните си задължения и да не оставяте нищо за следващата работна седмица.

Близнаци, Везни, Водолей: петък ще бъде труден ден за вас, тъй като ще изисква да действате разумно и с по-малко емоции. Ще имате повече домашни и домакински ангажименти и отговорности. Допълнително натоварване може да възникне наред с прояви, в които участват дете или млади хора.

Рак, Скорпион, Риби: комуникацията с млад мъж днес ще ви заинтригува; от него ще научите интересна или полезна информация, ще получите знания в определена област. Приятелствата ви ще бъдат важна част от ежедневието. Предстоящите разговори и дискусии по важни теми ще се случват с хора от вашия близък кръг приятели.

More Astro