Следва

8 обгръщащи фигурата рокли като на Кайли Дженър

Петте най-големи модни неудачи на Меган Маркъл

#MEGXITpower

All fashion преди 4 години

От момента, в който Меган Маркъл получи монархическа титла (херцогиня на Съсекс), до момента, в който реши, че в Канада няма да й бъде нужна, гардеробът й бе сложен под постоянно публично наблюдение. Нарушила кралските дрес-код, етикет и традиции неведнъж, Маркъл често влизаше в графата "модно сгафили" и не само при нас.

За човек, който е абсолютен #НЕфен на Меган, за разлика от целокупното човечество, всъщност не е никак лесно да разграничи ЛОШИТЕ от НЕ-ЧАК-ТОЛКОВА-ЛОШИТЕ й модни избори. Сведохме ги до 5 - моля, заповядайте:

It's All About The TRENCH
Още през първите няколко седмици като част от Британското кралско семейство стана ясно, че актрисата няма никакво намерение да крие тънките си крачета под дълги поли и рокли. Ето защо за един от "най-скандалните" й тоалети се смята тази рокля-тренч, преценена от британското общество като недостатъчно "покривна" (като дължина) за монарх. Въобще не коментираме факта, че "рокля-тренч" изначално е някакво модно-стилистично извращение,  чиято полза ние лично не откриваме. Въпреки негативните отзиви към роклята на ММ, моделът и подобните му се разпродадоха за часове.


Късо, прилепнало, черно-беличко: що е то?
Още един удар по прочутата британска консервативност нанесе Меган, при това бременна в седмия месец. Вече бившата херцогиня се яви на конференция в малка трапецовидна рокля, очертаваща бременното й коремче и разкриваща цялостна гледка към краката й. Опитите на Меган да "консервива" вида си с черно сако не бяха оценени - нито пък успешни.


Cultural appropriation???
В Конго херцогинята толкова искаше да се хареса на домакините си, че дори прескочи допустимата стилова рамка, а и тази на cultural appropriation-а.


Манджа с грозде
Не е тайна, че Маркъл смята за свой коренен трик черно-белите комбинации. Веднъж обаче пропусна и ние помним: актрисата сметна за нужно да сприятели памучното си сукманче със сако с офис елемент и черно стилето, макар всички признаци, знаци и червени светлини, че тъкмо тези части от гардероба й не просто не си отиват - взаимно си противоречат по стилистика, смисъл и цел.


Упс, етикетче!
По време на вече споменатата визита в Конго Меган пристигна в елегантна червена рокля  - този път дори покриваща краката й. Сякаш за да затвърди колко непривично е за стила й да носи нещо толкова дълго, слизайки от самолета, лъсна етикета, който в бързината стилистите й бяха пропуснали да отрежат.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.