Следва

Кой какво облече на BAFTA 2020: Чарлийз Терон, Марго Роби, Скарлет Йохансон и още

Дневен ХОРОСКОП - 3.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В понеделник започвате седмица, в която резултатите ще зависят преди всичко от вашето емоционално и психическо състояние. Идната седмица ще изисква много повече самоконтрол над собствените ви желания или капризи. Успехът може да бъде постигнат благодарение на вашия чар или способността ви да общувате с другите. Ако решите да действате несериозно и непрактично, тогава ще трябва да приемете и съответните последствия от действията си. Избягвайте задълбочаването на неприятности или конфликти с млад мъж. Финансовите ви дела ще изискват по-съсредоточено внимание днес и не бива да разчитате за тяхното развитие единствено на обещания или лични надежди и подбуди. Жените, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, ще преживеят интересно събитие, което ще се отрази на дома или семейството им.

Овен, Лъв и Стрелец: днес ще бъдете изненадани от неочаквана среща или събитие, което ще ви изпълни с надежда или положителни емоции. През този ден може да почувствате прилив на енергия, нови сили и възможности. Денят ще бъде благоприятен за закупуване на важни предмети за личната ви работа или за дома.

Телец, Дева и Козирог: отдайте се изцяло на семейството си и на хората, които обичате. Действайте, без да очаквате да получите нещо в замяна; бъдете естествени и ако подобни действия създават затруднения у вас, работете върху собствените си качества. Денят е благоприятен за любов, за проява на емоции, за грижа за семейството и за хората, които имат значение за вас.

Близнаци, Везни и Водолей: понеделник е важен ден, който ще определи развоя на събитията, които може да се проведат тази седмица, което обаче може да отнеме малко повече време. Действията или разговорите, които ще имате с млада жена, която не живее с вас или която ще пътува днес, ще бъдат важни. Денят е благоприятен за пътуване, но само ако е свързан с някаква конкретна задача, работа.

Рак, Скорпион и Риби: понеделник е ден, в който ще се радвате да прекарате част от времето си с приятели в реалния или виртуален свят. Днес е важно да натрупате възможно най-много информация и знания в различни сфери на живота. Това ще бъде важен ден за вашите професионални ангажименти, при които е малко вероятно да срещнете трудности.

More Astro