Следва

"I lost my Choo"

Адриана Лима извади колекция слънчеви очила, нелоши, междувпрочем

#hotnewdebut 

All fashion преди 4 години



Бразилският модел излезе с дебютна колекция слънчеви очила, не само защото в родината й е лято, а и защото бизнес нишите са налице и трябва да се запълват.

Адриана Лима е видение в розово на "Global Ocean Gala" в Монако

Инициативата на красавицата се случва в сътрудничество с бранда Privé Revaux и насочва усилията на двете страни към модерна серия слънчеви очила, която обещава и тотална защита от слънчевите лъчи, и великолепен финиш на и без това стилните топли дни, които предстоят и по нашите географски ширини.

 

Съвсем конкретно, 38-годишната бразилка е отговорник за дизайна от А до Я на четири модела. По повода Адриана казва: „Лансираме четири различни стила, сред тях - много модерният Love Valentina, на името на голямата ми дъщеря. Не е случаен изборът на име но модела, защото именно Валентина ми помогна да подготвя креациите и да избера цветовете. След това имаме Love Sienna, на моята малка дъщеря. Този модел прилича повече на хибридни авииаторки.“

Лима продължава да изброява моделите - третият е Panther, защото собственият й прякор е „пантерата“, а четвъртият се казва Julia, респект към 100-годишната й баба. 



Ах, сестрице: Ирина Шейк и Адриана Лима face to face на корица


 

More All fashion