Следва

Дневен ХОРОСКОП - 4.2.2020

Дневен ХОРОСКОП - 5.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Сериозността, отговорността и амбицията в думите и действията ви днес са ярко изразени, като това може едновременно да ви помогне и да ви навреди. Всичко зависи от целта, която сте си поставили. Вниманието ви се изисква най-вече при работата с документи или договори с подобно естество, по които, ако имате някаква неяснота, не се страхувайте да поискате разяснения. Неочакваните проблеми или неприятности днес ще ви накарат да се замислите по-сериозно над поведението и методите, които използвате за постигане на целите и желанията си.

Овен, Лъв, Стрелец: сряда носи изненади, които ще ви докоснат с духовните си, универсални закономерности. С честност и откритост можете да насочите вниманието си към важни финансови въпроси и ангажименти, които все още имате възможност да ги развиете. В личния ви живот сряда носи приятни преживявания и интересни новини от близо и далеч .

Телец, Дева, Козирог: днес ще бъде благоприятен ден за постигане на добри финансови резултати и стабилност в доходите, благодарение на старанието и работата ви. Конфликтите днес могат да ви объркат закратко, но не оставяйте да влияят на цялостното ви настроение. Денят може да бъде и много успешен, стига да планирате добре и предварително приоритетите си.

Близнаци, Везни, Водолей: днес ще бъдете подложени на неочаквано изпитание на отношенията, които са важни за вас. Лично от вас зависи доколко ще успеете да контролирате емоциите си и да избегнете импулсивни действия и решения. Сряда може да бъде специален ден по отношение на любовните ви отношения.

Рак, Скорпион, Риби: днес може да провеждате разговори или ангажименти, свързани с предстоящо пътуване или среща. В сряда сте склонни да игнорирате семейните си ангажименти и няма да имате желание да прекарате деня си в приятни занимания. Едно старо приятелство продължава да ви напомня за себе си - днес с неочаквано телефонно обаждане, съобщение или среща. Ще имате възможността да пуснете някои от вътрешните си страхове и тревоги.

More Astro