Следва

7-те избраници от новата колекция на Uterque

Double Trouble: ефектът Bottega

Даниел Лий за Bottega Veneta е една от най-коментираните теми в индустрията.

Shopping преди 4 години

Bottega Veneta

Всичко, до което дизайнерът се докосне, се превръща в тренд - така се случи с квадратните обувки, оувърсайзд чантите и, разбира се The Pouch. Въпросната чанта, наподобяваща нещо средно между преувеличен в размера си клъч и мека кожена торба, неведнъж се е превръщала в тема на разговор - не само при нас, а по принцип.

Bottega Veneta

Дизайнът се превръща в един от най-желаните елементи за този и изминалия сезон, наличностите постоянно не достигат, а всички най-запалени фешънисти разхождат минимум по една такава под ръка. Съответно, желанието на останалите брандове да се доближат до успеха на The Pouch е разбираемо, но идеята за почти дословно изкопиране не.

Bottega Veneta

Младият австралийски бранд Studio Amelia например представя своя версия на дизайна, с която цели да добие по-голяма популярност. Моделът се предлага за едва 400 долара, което е едва една шеста от цената на оригинала The Pouch - 2320 долара.


Studio Amelia 

Studio Amelia

Приликите, както сами се убеждавате, са внушителни, а приликата е очевидно търсена. Но това не е всичко, от Miu Miu също решават да "яхнат вълната" и да импровизират със сходен силует. Тук запечатаните кадри са част от пролетно-лятното им дефиле за 2020-та, като дизайните се очаква да се пуснат в продажба през следващия месец.

Miu Miu

При тях интерпретацията е с една идея по-променена, но пък идеята остава същата>>>


Miu Miu

More from View Sofia

Lunchtime Shopping: 17-те неща, с които гардеробът ни е стабиларка

Shopping преди 2 години

Модата е две неща - класики и тенденции. Задължително ни трябват първите, за да надграждаме с вторите, или просто да сме спокойни, че нямаме грешка в гардероба си. Следват the basics - попълваме празнини или тепърва изграждаме образа на пълен и функционален гардероб, след като вече сме с два крака в новата година и искаме да ни върви добре. П. П. Афинитетът ни е към дизайнерските брандове, заради качеството и много други фактори, но всяка от следващите 17 дрехи преспокойно можете да си набавите second hand, ако бюджетът ви е ограничен  

PFW: Дебютът на Демна Гвасалия за Balenciaga, Есен/Зима 2016

All fashion преди 8 години

Демна Гвасалия е едно от най-горещите имена в модата в момента. От една година насам грузинският дизайнер предизвиква фурор с бранда си Vetements, a шумотевицата около него стана още по-настойчива след като...

More Shopping