Следва

Start Shopping NOW: 25 "светивалентински" рокли до 250 лева

Какво ново: Kiko Kostadinov х Asics с нов рекламен клип, сниман в България

Късометражен филм, заснет в родната за Костадинов България

All fashion преди 4 години

Снощи Kiko Kostadinov и спортният бранд Asics представиха продукта от последния си съвместен проект с премиерата на късометражен рекламен филм, заснет у нас.


Кико Костадинов

Режисьор на клипа е друг талантлив българин - Томи Малеков (@tommymalekoff). Видеото представя група млади момчета (както пишат в сп. AnOther - "група местни мъже"), които пеят и танцуват на народна музика, обути в последния плод на тази дългогодишна и много успешна колаборация - GEL-Kiril маратонките.

Моделът GEL-Kiril е първият по рода си от съвместната работа на Костадинов и спортния гигант, чийто дизайн е започнат от нулата преди 18 месеца (всеки от останалите надгражда модели от вече съществуващите в портфолиото на Asics - припомняме ТУК). Gel-Kiril се отличава със закачлив шахматен десен, маратонките ще бъдат налични в три цвята: черен, зелен и комбинация от синьо и жълто.

ASICS GEL-KIRIL | KIKO KOSTADINOV from Kiko Kostadinov on Vimeo.

От бранда обещават, че в течение на следващите няколко месеца всеки от цветовите варианти ще влезе в продажба с подходяща промоция, която няма шанс да остане незабелязана.


Юрген Телер (се) снима за Kiko Kostadinov x Asics


Първата разцветка (Cilantro) ще бъде налична още тази събота, 8-ми февруари, в Dover Street Market London.

Припомняме, че на Мъжката модна седмица в Лондон, представена преди има-няма три седмици, Костадинов презентира предложението си за Есен/Зима 2020, разглеждаме колекцията в галерията горе>>>, а месец преди това, дизайнерът и екипът му влязоха в списъка с номинации за престижните модни награди на Британския моден съвет.

More All fashion