Следва

Петъчна доза секс: Хари Стайлс, адски МОДЕРЕН, супер СТИЛЕН, мега СЕКСИ

Дневен ХОРОСКОП - 6.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Настроението в четвъртък е много приповдигнато и подчертано оптимистично, вероятно поради факта, че по-важните задачи за тази седмица вече са зад вас. Ще можете да прекарвате повече време, наслаждавайки се на приятни дейности, срещи с приятели или посещения на социални събития. Въпреки благоприятната тенденция на деня, днес е възможно да ви разстрои неприятна новина или разговор с човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева. Днес обаче също така ще успеете да хармонизирате отношенията си с представители на зодия Везни, Близнаци или Водолей. Избягвайте покупките за дома или разрешаването на битови проблеми в този ден.

Овен, Лъв, Стрелец: не е изключено да станете жертва на умишлена измама, манипулация, участие в интриги и други. Избягвайте всякакви машинални или нечестни действия, свързани с парични средства, тъй като загубата, която бихте могли да преживеете, ще бъде болезнена. Този ден ще ви изненада с новини, свързани с някого, който не е част от вашето семейство.

Телец, Дева, Козирог: в четвъртък някои неочаквани събития ще бъдат в основата на промени в плановете ви. В повечето случаи те ще формират основата на благоприятните събития за вас; ще се появи възможност, която ще ви отведе в нова, благоприятна посока на развитие. Избягвайте да се включвате в драмите в живота на други хора, тъй като разрешаването им не зависи от вас.

Близнаци, Везни, Водолей: предстоят интересни разговори или планове, от които ще получите полезна информация за развитието на вашите планове или идеи. Развитието на романтична или брачна връзка ще бъде повод за разговор с приятели или роднини. Денят носи много информация за събития от местно и световно значение.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ви очакват новини, свързани със събития или други действия от хора извън дома ви. Настроението ви ще бъде променливо, по-скоро песимистично и може да се усетите склонни да се завърнете към минали неприятни преживявания. За някои от вас денят ще предостави специален повод за радост. В работата ви ще има временно безпокойство или объркване.

More Astro