Следва

Рут Колева представя петия си албум

Миналото: звезди се радват на Оскарите си. София Лорен, Чарли Чаплин & още

And the Winner is...

People of art преди 4 години

За киноманиаците, за модните любители и общо взето всички между тях, Оскарите са еквивалентът на Super Bowl в развлекателната индустрия. Първата церемония по връчването на наградите на Академията се организира през 1929 с частна церемония в холивудски хотел - цените на билетите тогава били едва пет долара.

С времето и пред очите ни Оскарите се развиха неимоверно - категориите се удвоиха, всяка секунда от шоуто се излъчва на живо, червеният килим представлява своеобразен шоу-спектакъл сам по себе си. Но, дори с наближаването на 92-рата церемония, основните "съставки" си остават същите: уважение, почит към изкуството и кино индустрията, хората на екран и зад камера.


Oscars 2020: пълният списък с номинации


Крадем си късче Минало в четвъртък, за да се вдъхновим за идната неделя. В галерията горе>>> разглеждаме звезди от ранга на Чарли Чаплин, София Лорен и Грейс Кели, докато/непосредствено след като получават своите статуетки.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра