Следва

Шер, тази 73-годишна Богиня, е новото лице на Dsquared2

Всички носят: забравената икона от миналото, найлоновата Prada

Prada обсесията продължава.

All fashion преди 4 години

Prada Sidonie и The bowling bag са имена от семейството на Prada, които през последните месеци постоянно циркулират в модното пространство. Миуча Прада и екипът й очевидно се справят фантастично с маркетинга, защото в момента не можем да се сетим за име от кръга на инфлуенсърите, което да не притежава поне една от изброените чанти - Джилда Амброзио, Киара Ферани, Каролин Даур, Стефани Брук и още.

Обсесията с чантите на Prada обаче не спира дотук - найлоновите дизайни на италианската къща, особено разпознаваеми и ползващи се с иконичен статус от началото до 90-те чак до около 2005г., изглежда се завръщат на модната сцена. Още от лятото насам компанията започва да работи усилено по имиджа на въпросните приятно ретро модели - първо пуснаха лимитирана колекция раници, изработени от рециклиран найлон, а след това стартира продажбата на иконични модели от колекцията за 2005г., достъпни в бутиците на бранда и онлайн на prada.com.

Симпатичните и непретенциозни дизайни се ползват с голямо обожание на улицата, а популярността им, подозираме, тепърва ще расте през предстоящия моден месец. Фешънистите нагледно демонстрират колко лесно ретро силуетът се вписва в редица визии, все пак тенденциите клонят именно към подобна носталгична стилистика, а богатият набор от цветове, в които дизайните идват, улеснява още повече започнатото.

Цените на найлоновите чантички са значително по-достъпни в сравнение с който и да е друг от останалите модели на къщата - мини версията стартира от 370 евро, а средният размер е между 590 и 950 евро.

Кой как ги носи пък, в зависимост от настроението, разглеждаме в редовете тук>>>

More All fashion