Следва

Директно от PR-а: Хитов турски диджей влюбен в Ева Пармакова

Дневен ХОРОСКОП - 7.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

В петък ограничете дейностите си до рутинните задачи, които сте насрочили за този ден. Избягвайте рискови или емоционални действия относно отговорностите и задълженията, които имате. Действията ви, свързани с финансови документи, договори, плащания, за които трябва да получите разписка и т.н., ще изискват вниманието ви. В личния и любовния ви живот бавното развитие на определени събития или липсата на инициатива и ентусиазъм от страна на партньора ви може да предизвика конфликти. Този ден ще ви помогне да организирате или да направите пътуване, свързано с някои приятни или важни за вас емоции.

Овен, Лъв, Стрелец: предстои ви ден, в който нещата ще изплъзнат от ръцете ви и ще ви е трудно да контролирате събитията. Възможно е да се наложи да проведете неприятен разговор на работното си място или да преживеете друго събитие, което емоционално да ви натовари. Днес, първо, се опитайте да вършите работата си отговорно и избягвайте конфронтацията с колеги или клиенти.

Телец, Дева, Козирог: в петък ще проведете интересен разговор, за да получите важна информация или съвет. Денят носи напрежение, което ще настъпи чрез различни събития или новини, които едва ли са под ваш контрол. Ако нямате важна причина за пътуване, е по-добре да останете вкъщи.

Близнаци, Везни, Водолей: избягвайте подозрителността и недоверието, мислейки, че сте подложени на измама или манипулация. В личен план денят носи приятни емоции и преживявания. Има вероятност за събития като събиране или среща, които ще бъдат предварително планирани.

Рак, Скорпион, Риби: в петък ще очаквате развитието на важни дела за семейството, които по някаква причина ви вълнуват - в някои случаи може да имат общо със здравето на човек в семейството. Конфликтна ситуация ще ви накара да се замислите за собственото си поведение. Като цяло това е ден, който ще изисква да бъдете по-толерантни и дипломатични.

More Astro