Следва

Дженифър Лопес показа мама, и всичко стана луна

Директно от PR-а: Хитов турски диджей влюбен в Ева Пармакова

В рубриката "Директно от PR-а" публикуваме текстовете на колегите от различни PR-агенции без никаква намеса или корекция. Важно е това да се има предвид, тъй като в случаите, обединени от тази рубрика, Редакцията не влага никакво лично мнение, позиция или гледна точка.

Celebrities преди 4 години

Hakan Akkus открива нашето талантливо момиче в YouTube и веднага й предлага да направят песен заедно, а тракът е вече факт и се казва Runnin’.

Историята е с главни герои певицата и финалист в петия сезон на X Factor Ева Пармакова и един от най-хитовите турски диджеи - Hakan Akkus.

Hakan случайно попада на видео на Ева в YouTube, впечатлява се както от блендата на гласа й, така и от сценичното й поведение и й пише в Инстаграм с предложение да влезе като вокал в негов трак. Започва активна комуникация с екипа на "Вирджиния Рекърдс" и няколко имейла по-късно, Ева вече е в студиото, където заедно с Иво Добрев създават вокалната линия и текста на песента. Наричат парчето Runnin’, защото разказва за красиво любовно бягство. Звученето му е комбинация между ултра модерен бийт с приятен ориенталски елемент и чувствения вокал на Ева Пармакова.

"Истински впечатлена съм от Hakan. Удивително е как нашата колаборация се роди без дори да сме се срещали в студиото. Особено благодарна съм и на Иво Добрев, който ме усети и ми помогна за мелодията и текста. Обичам това парче и се надявам да е успешно и отвъд България", споделя Ева Пармакова.

"Харесах гласа и харизмата на Ева, има нещо различно в нея, супер интернационално и привлекателно", казва Hakan Akkus, който става известен с летния хит I Can’t Be, достигнал 88 милиона гледания в YouTube и над 8 милиона стрийма в Spotify.

Първите реакции за трака са супер обещаващи не само у нас, но и в Русия, Турция, Румъния, Гърция, Израел и Полша, където то вече е лицензирано. Песента тръгва с анимирано видео, създадено в Австрия.

Официалната премиера на Runnin’ е на 07.02 (петък) в 10:00ч. в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс" и в музикалните телевизии. Сингълът тръгва по същото време в радиата и е наличен във всички дигитални платформи – Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer, A1 Xplore Music и др. "

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.