Следва

Стрийт стайл тенденциите, които ще доминират през 2020-та

Стилът на Марго Роби, онзи ден и преди

#двуреденмоля

All fashion преди 4 години

Тренчът нека е двуреден, като на Марго! Защото на финото русоляво миньонче тази кройка стои наистина добре и ни притегля като магнит да пожелаем от същото, още повече пък подписано с Acne.


Марго Роби за Куентин Тарантино, брака и въпроса, който мрази да й задават


Ръждивият тренч от структуриран текстил с миди дължина е от скандинавската марка, особено фаворитна в Редакцията, точно както и в целия останал моден свят. В конкретния случай от онзи ден, от Манхатън, шлиферът е комбиниран оптимално добре с кожени панталони в черно и с висока талия, и с чисто бели обувки на много висок ток.

Общо взето чудесна комбинация, приятно хармонираща дори с тъмния корен на иначе светлите коси на госпожица Роби, която комбинация при това искрено ни напомня за пролет, затопляне и изобщо нов сезон.

От този тоалет на актрисата ни идва нагласата да поровим назад в няколко от последните й публични появи, за да разгледаме отблизо какво и как носи Марго. Причината - получава се добре, често попадаме на чудесни комбинации от произведения на топ-дизайнри с мас марки, при това винаги съобразени с must haves на сезона. Без досадното усещане за "на всяка цена", обаче.

Разглеждаме подробно тренча на ACNE Studios на сайта им за евентуална откупка, а в галерията горе>>> правим кратък, но точен разбор на Стила на Марго Роби в няколко ансамбъла.  

More All fashion