Следва

Trend Report: шиърлинг палтата са новитe camel

Стрийт стайл тенденциите, които ще доминират през 2020-та

Официалният моден маратон, наречен моден месец, стартира официално вчера.

Street Style преди 4 години

Седмицата на модата в Ню Йорк вече тече, но говорейки за вече заформили се стрийт стайл тенденции, трябва да признаем, че основите са положени още от наскоро изминалите дефилета в Париж и Копенхаген, съответно кутюр и прет-а-порте. Именно тези две локации сформират един добър подбор от тенденции, идеалният микс от видяното на котешката пътечка и това, което е реално приложимо навън.

Преглеждайки отново страхотните кадри, селектирани ТУК и ТУК, извеждаме шесте основни стрийт стайл тренда, за които вярваме, че ще доминират упорито над случващото се на улицата:

Блейзърът
Тази така стандартна дреха в гардеробите ни се оказва ключова за построяването на редица фантастични визии. Конкретно по време на седмицата на модата в Копенхаген блейзърът бе една от големите звезди на улицата.



Страхотни палта
Времето предполага именно палтото да бъде ключов елемент в аутфитите ни, но всяко едно усилие по отношение на по-добра кройка, по-смел прочит и цвят, бива високо оценено.

Ботуши на показ
Както споменахме и в седмичния ни стил урок, високите ботуши са повече от задължителни за успешно преминаване на зимния моден сезон. Най-предпочитаният модел пък е този до коляното.  

Бежово
Както миналата година, така и тази, бежовото продължава да властва над тенденциите, а най-добрият маниер за стилизиране, със сигурност остава монохромният.

Цветни аксесоари
Без значение тоналността на визията, смелите и цветни аксесоари са най-доброто решение за нейното надграждане.

Кожа
Основен тренд за есенно-зимния сезон, кожата се радва на голямо обожание и на улицата. Носим я пожелателно от глава до пети, а не само като акцент.

More Street Style