Следва

To (Grand Hotel) SOFIA With Love

Дженифър Лопес показа мама, и всичко стана луна

Цитираме сборника разкази на обичния ни Георги Господинов в това заглавие, заради вълната на поетичност, която ни обля, след като разбрахме за пореден, 32 149 117-ти път, че няма нищо случайно. 

Celebrities преди 4 години

50-годишната Дженифър Лопес е супер дискретна по отношение на личния живот, с изключение на моментите, в които разрешава на поклонниците си да й се порадват в комбинация с Алекс Родригес, или пък когато реши да даде път на дъщеря си, Еми, на 11, и малката да попее на най-важната американска поп-сцена, тази на Super Bowl.

Иначе не знаем нищо за певицата и случващото се в близкото й домашно и роднинско обкръжение. До днес. След като попаднахме на рядкото попадение да видим на звездата майката.

Джей Ло публикува снимка, направена именно по време на Суперкупата 2020. На нея виждаме сияещата 74-годишна Гуаделупе Родригес и Ранди Махоумс, майка на Патрик Махоумс, 24 - играчът на "Канзас Сити Чийфс", който пренаписа историята на едно от най-мащабните спортни събития в света. Фотокредитът е за по-голямата сестра на Джен - Лина Лопес, 52.

Външността на мама Гуаделупе е перфектна - почти никакви бръчки, гладък овал на лицето, подчертано любопитни и блестящи очи. Очевидно, както забелязваме всички, в гена на Джей Ло има много от гена на мама и това в голяма степен обяснява защо певицата и актриса изглежда на 50 така, както мнозина други на 30.

За събитието на стадиона Гуаделупе носи пуловер с шпиц деколте в приятен зеленикаво-каки цвят и черни панталони. Късо подстриганата си коса поддържа в готина прическа, като при това носи добре нанесен силен грим, което силно приветстваме.



Малцина са наясно, но Джей Ло невинаги е била в добри отношения с майка си. В тийнейджърските си години певицата често бяга от къщи. В крайна сметка, след всички грешки на растежа, майка и дъщеря успяват да намерят общ език и днес са почти най-добри приятелки.

През декември миналата година Дженифър Лопес реши да отговори на въпрос, задаван й от хиляди фенове. "Хората често ме питат откъде имам толкова много енергия, драйв, откъде имам танцувалните си умения, Е, вече знаете отговора", написа Джей в Инстаграм към видео от свой концерт, на което се вижда и майката на сцената, редом до щерката.  

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.