Следва

Put a ring on it

Trend Report: шиърлинг палтата са новитe camel

Шиърлингът търпи нов прочит.

All fashion преди 4 години

Декорацията от овча или агнешка кожа не е нищо ново за модната сцена, видът й се радва на безброй интерпретации сезон след сезон, излизайки и връщайки се обратно на мода, но за настоящата зима влиза в един особен на вид тренд, който привлича вниманието ни.


Saks Potts Есен/Зима 2019

Подобно на палтата от миналото, които с право са си останали дълбоко заровени в гардеробите на бабите ни, шиърлингът намира ново поле за изява, настанявайки се единствено по яките и маншетите на палтата, независимо какви са те. Наблюдаваме мини тренда както по кожени тренчове и палта, така и по такива от плат, съответно в принт или без.

Основната отправна точка на несъвсем привлекателния тренд е боравенето с ярки цветове - синьо, розово, оранжево, жълто и дори циклама. Може да се каже, че основоположник на течението е датският бранд Saks Potts, който от години специализира именно в направата на този силует палта. Интерпретация в почти всеки цвят може да се срещне в есенно-зимната им колекция, а уличната мода горещо прегръща дизайните.


Saks Potts Есен/Зима 2019

Saks Potts Есен/Зима 2019

Запечатаните тук кадри идват предимно от седмицата на модата в Копенхаген, където местните фешънисти всячески промотират бранда, а кадърът на Джесика Симпсън, облечена от глава до пети в розово, затвърждава влиянието на модела. Тя не го облича по време на седмицата на модата в датската столица, вероятно дори не е и фен на скандинавската мода, но определено му придава съвсем ново звучене.

Джесика Симпсън

Яки и маншети от шиърлинг се срещат и като предпочитан избор сред господата от наскоро изминалите мъжки седмици на модата, но и също така биват застъпени в колекциите на Chloe, Celine и Isabel Marant.

Chloe Есен/Зима 2019

Емили Ратайковски 

Джорджия Мей Джагър

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.