Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 10.02 - 16.02

To (Grand Hotel) SOFIA With Love

It's Beginnging to look a lot like... Празника на Любовта!

Love преди 4 години

Сещате ли се как във филмите на Уди Алън винаги има едно натрапчиво съревнование между обикновеното, скучноватото, еднаквото, утъпканото, повтарящото се и магичното, приключенското, щурото, невероятното, фантазното... В тази основна борба, разбира се, печели винаги второто: Пенелопе Круз превъзхожда дори Скарлет Йохансон във "Вики, Кристина, Барселона", а Рим не оставя шанс на който и да било американски град в To Rome With Love.

Не сме от хората, задоволяващи се с "все същото" целогодишно, няма да сме и този Свети Валентин. Вие също? Да, така си и знаехме.

Напук на всичко еднакво и вече почти наизустено, се впускаме в любовно приключение като тези от филмите на Уди Алън - не в Рим обаче, а в сърцето на София.

Grand Hotel Sofia, любима спирка и извън светивалентинската еуфория, е центърът на любовната буря със своята Blaze of Love тематика - стилна романтична декорация и закуска в Екзекютив стая за двама, бляскава вечеря с 4-степенно меню в основния Shades of Red ресторант, специална селекция от вина, галещи сетивата изпълнения на живо. Само вие и любимият човек... И ОТНОВО ВСИЧКО Е ЛЮБОВ!

Голямата питанка от даден момент нататък във всяка връзка е Как да запазим пламъка жив? Във вечерта на Blaze of Love подобни теми нямат място, защото в Grand Hotel Sofia пламъкът ни преследва навсякъде - от горящите (буквално!) welcome дринкс с влизането в хотела през атрактивния десерт, който също гори (препоръчваме силно!)... няма да ви оставят равнодушни ЦЯ-ЛА вечер!

Побързайте да резервирате Blaze of Love пакет на 02 811 0 800 или [email protected]!


Grand Hotel Sofia
Ул. Гурко 1
За повече информация, посетете страницата на Grand Hotel Sofia ТУК

More Love