Седмичен ХОРОСКОП - 10.02 - 16.02

Astro преди 4 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, предстои ви седмица, в която ще имате интересни романтични разговори и преживявания.

През настоящата седмица може да се ангажирате с конкретни решения относно бъдещето на вашата романтична или брачна връзка.

През седмицата ще бъдете изненадани от развитието на проблем или ситуация в семейството или в близкия ви кръг от роднини. Възможно е да създадете паника или страх в себе си, емоции, които няма да са истина.

Избягвайте негативните или песимистични настроения през тази седмица, тъй като те няма да ви донесат никаква полза. Много е важно да знаете, че тази седмица ще имате късмета да се включите в справянето със сложна ситуация в ежедневието си. Не е изключено седмицата да ви разстрои с неприятни новини, свързани с човек, който най-вероятно живее в друг град или държава. Като цяло седмицата ще бъде добра за обновяване на отношения със стари приятели и познати.

През седмицата жените на зодията ще се радват на парите, които получават от различни източници. Това ще им помогне да решат финансов проблем или да извършат важно плащане. Мъжете трябва да внимават в пазаруването и покупките на важни стоки за дома, тъй като има вероятност да изберат стоки с лошо качество.

Хороскоп

Още от Astro