Седмичен ХОРОСКОП - 10.02 - 16.02

Astro преди 4 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, е много важно да организирате добре своите задачи и ангажименти тази седмица, за да завършите навреме. Това важи особено за ангажименти, свързани с документ, договор или друга формалност.

Много от вас ще се насладят на паричните средства, които ще получат чрез договор, добър кредит, някакъв документ и други.

По-често отколкото обикновено ще провеждате телефонни разговори и срещи с приятели, които имат желание да споделят с вас събития от личния си живот.

Понякога ще ви се стори трудно да избегнете досадните присъствия в живота си, особено такива, които обичат да се оплакват или злоупотребяват с други хора.

Ще бъде много важно да се концентрирате върху действията си през тези седем дни, тъй като може да има загуби поради разсейване или свръх увереност, които ще ви струват скъпо.

Някои от положителните събития през седмицата ще бъдат свързани със срещи или виртуални контакти, които ще осъществите с жена. Ще имате какво да научите, не само като информация, но и като полезни знания.

Успехите или важните събития, които ще се случат в живота на ваш роднина, ще предизвикат специални преживявания.

Жените на зодията могат да очакват и неочакваното в любовния си живот. Мъжете трябва да осъзнаят необходимостта от сериозен разговор, който ще определи развитието на приятелство или друг тип отношения.

Хороскоп

Още от Astro