Седмичен ХОРОСКОП - 10.02 - 16.02

Astro преди 4 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица е особено важно да планирате и организирате домашните и семейните си ангажименти по най-добрия начин. Не бива да правите грешки, които могат да усложнят ситуацията в дома ви или да създадат други проблеми и трудности. През тези седем дни комфортът и хармонията в семейството ви ще зависят основно от вас, особено ако поради някаква причина се налага да прекарвате по-голямата част от времето си у дома.

Някои от възможните трудности ще се дължат на факта, че няма да сте особено емоционално стабилни или ще бъдете повлияни от различни емоции и настроения.

Ще ви е необходим много по-голям самоконтрол или позитивизъм при възникването на трудни ситуации или при получаване на неприятни новини.

Хубаво е да разберете още в началото на седмицата, че да са близо до вас, изобщо не е лесно за хората около вас. Каквото и да изпратите срещу тях като чувства или енергии, ще ви се върне.

През седмицата ще ви бъде по-трудно да приемете новите хора, които ще се появят в ежедневието ви.

Добрите новини за идните седем дни ще са свързани с плановете или преживяванията на вашето дете.

Събитията тази седмица ще имат за цел да ви научат нещо. Ако смятате себе си за знаещи и способни, тогава вашите трудности ще бъдат по-големи. Ако обаче сте отворени да слушате, учите и да се развивате, тези седем дни могат да бъдат важен и конструктивен период за вас.

Хороскоп

Още от Astro