Седмичен ХОРОСКОП - 10.02 - 16.02

Astro преди 4 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще ви трябва нова, по-конструктивна визия и решение на проблемите, които ви притесняват в момента. Това е важно условие, за да достигнете ново ниво на развитие, да се освободите от нежеланото безпокойство или страх, което ви е измъчвало през последните няколко седмици.

Тази седмица ще създаде условия за интересни любовни преживявания. Любовта ще бъде благоприятна за тези, които търсят нова и сериозна връзка, а не мимолетен флирт или приключение. Развитието във вече установените отношения е много възможно и желанието на едната страна за по-сериозна ангажираност ще бъде много ясно изразено и обявено в разговорите, които ще проведете.

От друга страна, това може да доведе до трудности, ако такова желание очевидно липсва у другия партньор.

Като цяло седмицата носи и ще улесни сериозните и отговорни разговори с любимия човек за бъдещето на връзката ви.

През седмицата ще възникне ситуация (новини или среща), която ще помогне за възобновяване на връзката ви с някого, с когото сте загубили контакт по различни житейски причини.

Информацията, която ще получите във връзка с вашата работа, бизнес и положение в общността, определено ще ви бъде от полза.

Жените на зодията ще се сблъскат с нова ситуация, свързана със стар проблем; нещо, което ще има индивидуално развитие за всеки от представителите.

Мъжете ще погледнат по-отблизо действията на непознатите, особено ако проявяват желание за сближаване.

Хороскоп

Още от Astro