Седмичен ХОРОСКОП - 10.02 - 16.02

Astro преди 4 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще почувствате много ясно влиянието на различни хора върху вашите лични, домашни и професионални дела. Определено това ще се случи чрез различни срещи и разговори, които ще бъдат от полза.

В любовта събитията са трудни за предвиждане, защото съществуват осезаеми различия. Седмицата носи сериозни разговори за личния ви живот, но тежестта им не трябва да се ограничава с драматизация на определени думи, събития или действия.

Ако пътувате през седмицата, има вероятност да изпитате различни натоварвания, свързани най-вече с хората, с които ще пътувате, или с тези, с които ще имате някакъв контакт.

Периодът е благоприятен за обсъждане и вземане на решения относно собствеността, която вие или вашето семейство притежавате. Ще се успокоите за неща от материално естество, които ви притесняват. Дори да възникне някакво напрежение, то ще бъде за кратко - мимолетно и свързано с важността на конкретната ситуация.

Имате нужда от търпение, разбиране и понякога дипломация, когато решавате или действате по важни задачи, които засягат дете или младеж в семейството ви.

Жените на зодията ще фокусират голяма част от вниманието си върху изчистване на някои тревоги или страхове, свързани с работата. Докато за мъжете ще бъде важно да изглеждат добре, да проявяват доброта и отзивчивост, качества, които ще отворят много врати за тях.

Хороскоп

Още от Astro