Седмичен ХОРОСКОП - 10.02 - 16.02

Astro преди 4 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ви представи интересни събития, свързани с пътувания или с хора от различни дестинации. Добре е да оставите тези събития да получат своето естествено развитие. Вашите планове, каквито и да са, винаги ще търпят известни промени.

Ще бъде много важно за вас да покажете добра организация и професионализъм в работата или бизнеса си през седмицата. Само от вашите действия ще зависи дали ще допуснете грешка и дали ще има напрежение на работното ви място сред колеги и клиенти.

Оценявайте стойността на изговорените думи. Нямате нужда от обещания: нито давайте, нито разчитайте. Стойността на думите ще бъде в тяхното изпълнение, без повторение или излишно обяснение.

Има известна вероятност да претърпите промени, които ще повлияят на отношенията ви с интимния партньор или съпруг. Те могат да бъдат предизвикани от събития, свързани с пътуване или въздействието върху вашите взаимоотношения от страна на хора извън семейството ви (това не означава, че те ще бъдат отрицателни).

Тази седмица няма да търпи прояви на ревност, авторитарност и налагане на собствено мнение. Разочарованията, които ще изпитате, може да са свързани с факта, че няма да имате достатъчно време за важни за вас дейности, тъй като ще бъдете твърде заети или ангажирани с други хора.

Седмицата носи различни събития, в които участват мъж баща, дядо, брат и други близки роднини от мъжки пол. Ще имате и странни сънища, свързани с тях.

Хороскоп

Още от Astro