Следва

Oscars 2020: бижутата за милиони, отблизо

Oscars 2020 Red Carpet: коментар от стилиста

OSCARS 2020

All fashion преди 4 години

Холивудският актьор и добре да живее, рано или късно бива поканен на Оскарите (или поне на афтър партито на Vanity Fair). И оттам се започва едно велико мислене как да изпъкне сред колегите си, ако не е равен по талант на Хоакин Финикс и не е golden boy като Брад и Лео.

С годините очите ни са привикнали на почти всичко - до степен, в която дори аутфитите на Били Портът не могат да ни смутят. Изводът от 92-рата церемония по връчването на Оскарите обаче доказва едно: и Пенелопе Круз да си, и в Chanel да си, успехът ти пак не е гарантиран.

В галерията горе>>> разглеждаме визиите от снощи + най-откровения коментар в модна посока, който можете да прочетете насред превъзбудените, но крайно преувеличени "АХ!" и "ОХ!" в Интернет пространството.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.