Следва

Говори ми за ЛЮБОВ, Михаил Крумов

Дневен ХОРОСКОП - 11.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Във вторник ще ви развълнува успешното изпълнение на финансовите ви дела, което ще изисква правилната ви преценка. Стремете се към практическо вземане на решения, а не към "успех на всяка цена". Ако направите грешки днес, те ще се дължат на вашето нетърпение или небрежност към детайлите. Във вторник ще успеете да реализирате плановете си за неща от материалния свят, без значение с кого имате контакт по тези въпроси. По-важни са резултатите, а не дали харесвате определени хора. Денят е благоприятен за пътуване по работа, свързана с туризма, транспорта, логистиката, комуникациите и други. Във вторник събитие, което е започнало своето развитие преди около седмица, ще има недобър край, свързан с някаква раздяла.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще предпочетете да общувате или да работите с мъже, които са по-млади от вас или с по-малък опит в дейността, в която работите. Днес можете да предадете своите умения и знания на други хора, правейки го лесно и с гордост. Това е ден със специални задачи и послания в живота ви и се надявам да сте отворени за тях.

Телец, Дева, Козирог: дребните събития на деня могат да развалят настроението ви, но не задълго. Наясно сте с факта, че сте дребнави или твърде изискващи в дадената ситуация, което ще ви помогне да я преодолеете. Ако успеете в това, във вторник ще има на какво да се насладите както в личен, така и в материален аспект.

Близнаци, Везни, Водолей: вторник е важен ден за вас, в който резултатите ще зависят от чувството ви за отговорност и отдаденост. Ще имате много задачи, които сте планирали през последните няколко дни или които ще се случат днес. Всяка задача ще бъде важна и ще застане в основата на бъдещ успех или признание във вашата дейност. Във вторник ще останете доволни от новини или събитие, свързани с представител на Риби, Скорпион или Рак.

Рак, Скорпион, Риби: във вторник сте склонни да разсъждавате върху причините, които са причинили някои събития в живота ви, както и свързаните с тях последствия. Това е динамичен и комуникативен ден, предполагащ контакти с хора от близо и далеч. Важна новина може да стане причината за разговор у дома или в семейството ви.

More Astro