Oscars 2020: Мартин Скорсезе подремва на Еминем

Oscars 2020: Мартин Скорсезе подремва на Еминем

#powernap

Скорсезе обича Еминем, колкото и филмите на Marvel - ммм, да!

Нощта на Оскарите беше цветна - и в модно отношение, и в посока бюти, и в посока кино... и в посока реакции на изпълнението на Еминем. 47-годишният рапър изпълни на живо Lose Yourself (саундтракът към "Осмата миля", спечелил Оскар преди 17 години в категория "Най-добра оригинална песен"), а пред сп. Variety разказва и защо:

Еминем споделя, че през 2003-та не е имал никакви очаквания да получи наградата - дотолкова, че дори не е изчакал церемонията, а си е легнал. "Мисля, че просто бях вкъщи с дъщеря си - не гледах церемонията. По това време Хейли ходеше на училище и съответно трябваше да е в класната стая рано сутринта, така че заспах с нея."


Да, това е 23-годишната дъщеря на Еминем


Вместо Еминем, за да вземе наградата от Барбара Стрейзънд на сцената тогава излиза Луис Ресто: "Това за мен показва колко автентична и истинска е тази награда - не си на церемонията, а пак печелиш."

Съответно, през 2003-та Еминем не изпълни парчето, затова пък тази година се реваншира. Изпълнението му беше изненада и подарък за гостите от организаторите. Не всички обаче се зарадваха - да, по-голямата част от публиката беше разтърсена от носталгични чувства, но един от гостите сякаш не се забавляваше достатъчно, което пък го превърна в мемето на вечерта.

По време на шоуто на Еминем камерата хвана режисьорът на "Ирландеца" Мартин Скорсезе да powernap-ва:

Хората са го измислили - 10 минути сън и после си свеж като краставичка! Скорсезе знае как да съхранява здравето си, не друго...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.