Следва

Contour me

Прецизната, но релаксирана класика на The Row

ЕСЕН/ЗИМА 2020

Runway преди 4 години

Мери Кейт и Ашли Олсън не изневеряват на стила си, що се отнася до дефилетата на The Row. И колекцията, и самото дефиле биват белязани от безпогрешния минималистичен почерк на близначките, изразяващ се в най-високо качество на материите и непретенциозни, но запомнящи се кройки.

Акцент в сетинга на последното дефиле, провело се вчера в Ню Йорк за Есен/Зима 2020-та, е инсталацията от скулптури на Бевърли Пепър, която почина миналата седмица на 97-годишна възраст. Близначките отдават почит на именитата артистка, която the New York Times наричат "скулптор на монументална лекота", вероятно те самите се припознават в творчеството й, защото колекциите им безспорно се характеризират като класически и вечни.

Този сезон именитото дуо отпразнува своята десета годишнина на седмицата на модата в Ню Йорк, а в line up-а красивите флуидни силуети с афинитет към костюмите са основен акцент. Прецизните, но релаксирани кройки се наблюдават във всеки детайл - от изкусното дълго почти до земята екрю палто, до кашмирените поло пуловери, облечени под свободните копринени ризи и меките кожени чанти, прегърнати с лекота, което както в тази колекция, така и във всяка друга тяхна, създава усещането за комфорт и лекота.

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.