Прецизната, но релаксирана класика на The Row

Прецизната, но релаксирана класика на The Row

Мери Кейт и Ашли Олсън не изневеряват на стила си, що се отнася до дефилетата на The Row. И колекцията, и самото дефиле биват белязани от безпогрешния минималистичен почерк на близначките, изразяващ се в най-високо качество на материите и непретенциозни, но запомнящи се кройки.

Акцент в сетинга на последното дефиле, провело се вчера в Ню Йорк за Есен/Зима 2020-та, е инсталацията от скулптури на Бевърли Пепър, която почина миналата седмица на 97-годишна възраст. Близначките отдават почит на именитата артистка, която the New York Times наричат "скулптор на монументална лекота", вероятно те самите се припознават в творчеството й, защото колекциите им безспорно се характеризират като класически и вечни.

Този сезон именитото дуо отпразнува своята десета годишнина на седмицата на модата в Ню Йорк, а в line up-а красивите флуидни силуети с афинитет към костюмите са основен акцент. Прецизните, но релаксирани кройки се наблюдават във всеки детайл - от изкусното дълго почти до земята екрю палто, до кашмирените поло пуловери, облечени под свободните копринени ризи и меките кожени чанти, прегърнати с лекота, което както в тази колекция, така и във всяка друга тяхна, създава усещането за комфорт и лекота.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia