Следва

Маколи Кълкин за Джако, наркотиците и живота СЕГА в новия брой на Esquire

Дневен ХОРОСКОП - 12.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

Избягвайте да налагате мнението и волята си на околните, тъй като задачата на този ден е да се научите да разбирате желанията и чувствата на хората, с които контактувате ежедневно. Не търсете оправдание за действията и грешките си, а се опитайте да си извлечете поука. Днес ще имате възможност да подновите или създадете интересно приятелство или познанство с някого, с когото сте имали кратък контакт в миналото. Денят предоставя възможност да хармонизирате отношенията си и да решите проблеми, които са се появили тази седмица. Всичко зависи от желанието ви да се справите с тях и от вашата амбиция да предприемете подобни действия. 

Овен, Лъв, Стрелец: сряда ще ангажира вниманието ви с интересни контакти с приятели и познати от различни разстояния. Ще бъде благоприятен ден за любов и емоционални преживявания. Финансово обаче нещата ще бъдат по-сложни и могат да ви причинят известни неудовлетворения.

Телец, Дева, Козирог: ще можете да завършите почти всичките си предварителни планове за деня. Не пренебрегвайте съветите или помощта на човек, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Ако работите с финансови документи, днес не позволявайте на радостта от това, което ви носи, да ви направи невнимателни към детайлите. Сряда ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания, но във вече установена връзка, а не в нова.

Близнаци, Везни, Водолей: днес покажете силата на своя характер, способността да контролирате емоциите и чувствата си. Новините, които ще получите, може да не ви харесат, да отключват проблеми с различни хора или във вас самите, или пък да бъдат свързани с неочаквана неприятна ситуация. Бъдете внимателни в разговорите и действията си спрямо представители на Стрелец, Овен или Лъв.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще имате инструментите и възможностите за успешно поемане на ангажименти, свързани с вашия дом и семейство. Възможно е да се забъркате с нещо, което засяга жена от вашия кръг роднини. Денят носи края на една промяна или началото на нова, чието развитие ще се усети по-ясно утре.

More Astro