Следва

От всеки тенисист скиор не става: Ноле, Йелена и децата в Италия

Маколи Кълкин за Джако, наркотиците и живота СЕГА в новия брой на Esquire

Звездата от "Сам вкъщи" е на прага на 40-тата си годишнина и казва, че животът никога не е бил по хубав в едно от най-богатите си интервюта в последно време

Celebrities преди 4 години

За първи път от доста години насам, Маколи Кълкин застава на корицата на списание и говори за живота си без никакви ограничения в темите - от злоупотребяващия си баща до зависимостите си, емблематичното русоляво момче на Холивуд, вече пораснал мъж, е "отворена книга" в интервюто си с Esquire, публикувано вчера.



По средата на обемния профил, генериран след дни наред прекарани в разговори с Кълкин, стои частта за Майкъл Джексън, покойният Крал на поп музиката, чието име за пореден път скандализира публичното пространство миналата година (двама мъже обвиниха изпълнителя в сексуално посегателство в документалния филм на НВО "Да напуснеш Невърленд", припомняме ТУК) - десетилетие след смъртта му.

След премиерата на филма Маколи беше търсен многократно за коментари или реакции, имайки предвид, че близкото му приятелство с Джако никога не е било тайна за широката публика. Актьорът също така свидетелства в защита на Джексън през 2005-та, когато певецът бе обвинен в посегателство над 13-годишно момче с ракова диагноза. Впоследствие беше оправдан.

Делото бил и последният път, в който двамата разговаряли, разказва Маколи пред Esquire - по време на една от почивките Майкъл и Маколи се засекли в тоалетната:

"По-добре е да не говорим. Не искам да влияя на показанията ти", казал Майкъл, а после и двамата се засмели.

По отношение на въпроса дали някога Маколи е бил насилван, или е виждал някого да бъде насилван от покойния изпълнител, актьорът е пределно ясен: отговорът му е НЕ.

"Вижте, ще започна с тази реплика - не е реплика, истината е: Никога нищо не ми е правил", гласи интервюто. "Никога не съм го виждала да прави нещо подобно. Особено в този момент от времето, нямам причина да си премълчавам. Човекът почина. Ако имаше нещо, сега би било най-удачното време да говоря. И ако имах какво да кажа, със сигурност щях. Но не, никога не съм виждал нещо подобно; той никога не е правил нещо подобно."

Маколи е кръстник на дъщерята на Джако - Парис; двамата разговарят често, казва той, и имат еднакви татуировки.

Животът е прекрасен за актьора, който скоро ще навърши 40 - Кълкин споделя пред Esquire, че е щастлив от живота и любовта си (сгоден е за актрисата Бренда Сонг, с която се опитват да имат деца), и техните домашни любимци.

Темата за зависимостите му от близкото минало също не остана незасегната. Актьорът признава, че нещата са били почти извън контрол, но са го довели до мястото, на което се намира в момента.

"Поиграх си с огъня, предполагам това е най-добрият начин да го кажа", споделя Кълкин. "Същевременно, никога не съм ползвал професионална помощ или нещо подобно. Не ми се е налагало да се чистя по този начин. Имаше няколко момента, в които се спирах сам: "Прекарваш си прекалено добре, Мак", казвах си. Но никога не съм стигал толкова далеч, че да се нуждая от външна помощ. Не бих бил човекът, който съм днес, ако не бях минал през наркотиците."

И добавя: "Имах някои страхотни моменти, но в същото време е адски глупаво, знаете ли? Така че сега, освен обичайния мускулен релаксант, не, не употребявам. Все още пия като риба. Пия и пуша. Но не пипам онези неща. Обичам ги. Те са като мои стари приятели, но понякога надрастваш приятелите си."

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.