Следва

Best of Front-Row: гръцката принцеса Мария-Олимпия

Стил урок на седмицата: цветът, който не очаквахме да видим на улицата

Един от най-неочакваните тонове, които все по-често забелязваме на улицата, е именно зеленият.

All fashion преди 4 години

Палитрата му неотлъчно присъства в тенденциите за предстоящия пролетно-летен сезон, а успехът му на улицата можем да предвидим още отсега, наблюдавайки засилващата се тенденция. По-смелите фешънисти, които не се притесняват от смелата употреба на цвят, особено от по-претенциозните тонове, каквито със сигурност са зелените, смело прегръщат идеята и нагледно демонстрират кое как следва да се носи.

След обстоен преглед на избрани стрийт стайл кадри, запечатани от наскоро провелите се модни седмици, все повече започваме да приемаме зеленото като дръзка, но много ефективна стайлинг идея, която следва да изпробваме в най-скоро време. Максималистичният подход по отношение на цвета и неговото съчетаване заемат върхова точка сред примерите, разбирайте от глава до пети в зелено, фантастично на вид, както предполагат тук изброените примери.

Вторият прийом, що се отнася до правилно стилизиране на днешната палитра, е съчетаването му с други цветове. Нека това да са все така силни и опониращи му тонове като циклама, синьо и червено, но, разбира се, не се ограничаваме единствено с тях. Зеленото може да изглежда не по-малко впечатляващо, подбрано в неутрална палитра, като зелен пуловер с джинси с висока талия или зелено кожено яке, наметнато върху бежовия костюм>>>

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 23 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 23 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.