Стил урок на седмицата: цветът, който не очаквахме да видим на улицата

Стил урок на седмицата: цветът, който не очаквахме да видим на улицата

Един от най-неочакваните тонове, които все по-често забелязваме на улицата, е именно зеленият.

Палитрата му неотлъчно присъства в тенденциите за предстоящия пролетно-летен сезон, а успехът му на улицата можем да предвидим още отсега, наблюдавайки засилващата се тенденция. По-смелите фешънисти, които не се притесняват от смелата употреба на цвят, особено от по-претенциозните тонове, каквито със сигурност са зелените, смело прегръщат идеята и нагледно демонстрират кое как следва да се носи.

След обстоен преглед на избрани стрийт стайл кадри, запечатани от наскоро провелите се модни седмици, все повече започваме да приемаме зеленото като дръзка, но много ефективна стайлинг идея, която следва да изпробваме в най-скоро време. Максималистичният подход по отношение на цвета и неговото съчетаване заемат върхова точка сред примерите, разбирайте от глава до пети в зелено, фантастично на вид, както предполагат тук изброените примери.

Вторият прийом, що се отнася до правилно стилизиране на днешната палитра, е съчетаването му с други цветове. Нека това да са все така силни и опониращи му тонове като циклама, синьо и червено, но, разбира се, не се ограничаваме единствено с тях. Зеленото може да изглежда не по-малко впечатляващо, подбрано в неутрална палитра, като зелен пуловер с джинси с висока талия или зелено кожено яке, наметнато върху бежовия костюм>>>

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.