Следва

Пътят към устойчивата мода на Gabriela Hearst

Best of Front-Row: гръцката принцеса Мария-Олимпия

BEST OF FRONT ROW

All fashion преди 4 години

За дъщерята на гръцкия принц се твърди, че е най-стилната кралска особа. Ами, не е лъжа.

Мария-Олимпия е голямата дъщеря на гръцкия принц Павлос и коронованата принцеса Мари-Шантал; дядо й по бащина линия е последният крал на южната ни съседка - Константини II. Като част от една вече несъществуваща монархия, Мария-Олимпия се титулува основно като Светска особа, но потеклото й обяснява царственото присъствие и няма как да бъде пропуснато. Вместо на гала вечери със строги етикет и протокол, студентката в колежа по дизайн Парсънс посещава светски партита, модни мероприятия и форуми като течащата в момента Нюйоркска модна седмица.

Момичето има много отличителен маниер на обличане, в който европейският стил (по наследство) се смесва с типичния Ъпър Ийст Сайт момичешки стайлинг. Резултатът е безупречен във всяка една ситуация, а примерите са многобройни.

Най-пресният е от началото на тази седмица - Мария-Олимпия зае отреденото си място във фешън монархията, където най-престижната позиция не е отдясно или отляво на Краля, а с лице към подиума. По-познато като Front Row.

Поводът е презентацията на Monse, която може да разгледате в галерията горе>>>, за сезон Есен/Зима 2020. Изборът на принцесата е на модел на дизайнерското дуо Фернандо Гарсия - Лаура Ким и представлява асиметрична рокля, принадлежаща в гардероба на едно royal парти момиче.

Мария-Олимпия съчетава с класически модел боти Midnight OO (подобни модели се продават ТУК срещу около 1000 евро), сведена до абсолютен минимум бюти визия и много деликатно прилягащи й аксесоари. Наистина е Best of Front-Row, съгласете се!

More All fashion