Следва

Известните български мъже, които не са това, което бяха

Дневен ХОРОСКОП - 13.2.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 4 години

 

В четвъртък бъдете по-амбицирани в плановете и действията си, тъй като този ден ще насърчи напредъка ви по важни въпроси. Опитайте се да бъдете независими и съсредоточени в действията си и избягвайте зависимостта от мнението на други хора или нечия "помощ". Ако сте замесени във финансови отношения с млада жена, определено дейностите ви ще преуспяват. Жените, родени под зодиакалните знаци Рак, Скорпион или Риби, ще бъдат възхитени от новините, свързани с парични средства. Денят благоприятства пътуванията, независимо от целта им. В четвъртък ще можете да стабилизирате и хармонизирате любовните си и интимни отношения, ако са били по-проблемни през последните дни.

Овен, Лъв, Стрелец: в четвъртък ще разберете важността на завършването на задачите си от последните три дни. Забавянето и неизпълнението на тези задължения сега ще бъде пречка за постигане на значителен напредък и успех. Днес ще можете да видите по-ясно грешките и пропуските си и да работите за тяхното поправяне. Денят носи различни срещи и контакти главно с представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци.

Телец, Дева, Козирог: днес ще инвестирате много емоции и време в различни социални контакти, срещи с приятели или роднини по различни поводи. Това ще бъде благоприятен ден за създаване на нови приятелства и запознанства, независимо от разстоянието или националността на отсрещния човек. 

Близнаци, Везни, Водолей: четвъртък ще бъде ден за комуникация; за получаване на много съобщения или за извършване на повече телефонни разговори. Днес ще можете да реализирате важни планове и очаквания, вероятно заради добрата си и навременна подготовка. В четвъртък ще обмисляте предстоящи важни събития в семейството или социалния си живот, в които играете важна роля.

Рак, Скорпион, Риби: четвъртък ще ви ангажира с нерешените проблеми от последните три дни. Ще разберете колко е важно да разрешавате нещата бързо и без забавяне. Настоящите проблеми може да се дължат на вашите собствени заблуди или манипулативни действия спрямо хората около вас. Младите мъже на тези три зодиакални знака ще бъдат уязвими на нови грешки и проблеми.

More Astro