Следва

Ирина Шейк и всички останали в еко палтата на Max Mara

Start Shopping NOW: цветовете, които ще носим цяла пролет

START SHOPPING NOW

Shopping преди 4 години

Дефилетата за предстоящия пролетно-летен сезон предоставят разточителство от тенденции, по които да се ориентираме какво ни се носи и как. Както при всеки топъл сезон, така и в този, цветовата палитра е от особено значение при изпълнение на дизайнерските трендове. За да съставим успешен план за Пролет/Лято 2020-та, формулираме основните шест цвята, които предстои да виждаме най-редовно както на дефилетата, така и на улицата, и организираме бърз шопинг с по няколко страхотни примера от всяка палитра.

Белите тонове, разбира се, неизменно присъстват в селекцията, както и още розовите, сините, зелените, червените и тези, наподобяващи нещо средно между горчица и шафран, разглеждаме ги в галерията горе>>>

За да се погрижим за любимите си находки пък - тези от днешния шопинг, както и другите, които вече притежаваме в гардеробите си, обръщаме специално внимание на грижата за тъканите. За да отговорят на нуждите ни за безупречен вид на дрехите, от Perwoll създават Perwoll Care & Repair Advanced - първият перилен препарат, който възстановява тъканите. Той дава нов живот на вече износените дрехи, свеждайки до минимум възлите и мъха - премахва ги до 86%. Формулата му предотвратява образуването на проблема, а още след няколко изпирания дава видим резултат при споменатия по-горе проблем, за да се радваме на устойчив подход към модата без компромис във външния вид.

More Shopping