Следва

Говори ми за ЛЮБОВ, Радо Илиев, на "Екшън" режисьорът

Известните български мъже, които не са това, което бяха

Ние сме женска Редакция...

Love преди 4 години

Темата в повечето случаи, когато не е мода, не е бюти, не са женски неразположения и тайни, или пък силно културно мероприятие на софийска или международна територия, са мъжете.

Мъжете общо, мъжете лично, мъжете с лошо, мъжете с добро, мъжете слаби и мъжете дебели, мъжете наоколо и по-далечните мъже, остаряващите добре и остаряващите кофти, мъжете - секси и мъжете анти секси.

Всяка има драма, по което си приличаме, точно като щастливите семейства.

Повечето от нас нямат свястно гадже, защото са:
- прясно, точно по традиция преди Свети Валентин, отсвирили поредния Мистър грешка
- няма мъже
- предпочитанията на ответния пол са различни напоследък
- не е лято
- омръзна ни от илитерати
- човекът е женен, нищо, че го харесвам, и още сюрия подобни причини.

Тези, които си имат (гадже, мъж), си мълчат повече, защото "щастието е тихо", както казват умните хора, а и защо да дразниш многочисления single враг.

Хубавото в цялата картинка е, че мъжете все пак остават ТЕМА, с всичките си особености, промени, характерности и пр., но една тема витае особено осезаемо напоследък в екипа, и тя е:

- общо: Ех, какви мъже имаше, какво стана, че вече ги няма;
- частно: Кои известни български мъже бяха безумно секси навремето (да се чете едно десетина година назад), но вече изобщо не са.

От последното вадим и линията на днешния ни материал, повярвайте, поднесен тук с мъка. Горестта идва от регистрирания факт, че всичко тече и се променя, мъжкарите и те, и от онези най-разкошни екземпляри, по които въздишахме в ранните си двайсет, не е останала и следа по линия на очарованието им.

Кои известни български мъже НЕ СА ТОВА, което бяха, в навечерието на Празника на любовта и в своите ранни 30, констатираме надолу (всички снимки на тогавашните Мачовци са от периода, в който будеха неистови възклицания на радост, за сегашната ситуация има много нагледни примери в Google Images, като същото важи и за светлите присъствия по-долу):

Асен Блатечки


Явор Бахаров


снимка: View Sofia


Валери Божинов и/или Ники Михайлов


Христо Сираков -  Ицо Стоте манекенки


Благо Джизъса - Благой Георгиев


Вeтко Арабаджиев и/или Николай Банев

И понеже не е честно да посочим само "губещите", следва колонката на редакторките с "добрите и устойчиви публични примери на мъжки сексапил в Родината":

Деян Донков


снимка: Sofia Street Style


Руши Видинлиев


Ники Илиев


Ицо Хазарта


Андре Токев


Юлиан Вергов


Александър Морфов


Христо Живков


Григор Димитров


Цветан Соколов


Любен Дилов


Иван Лечев


Кирил Сакскобургготски

More Love