Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 17.02 - 23.02

Какво ново: "Крадецът на ябълки" закри социалните си мрежи

Едни от най-популярните страници във Facebook и Instagram бяха закрити на 11 февруари 2020-та

Food преди 4 години

Едни от най-популярните Facebook и Instagram страници, посветени на сайдера "Крадецът на ябълки", вече не са активни.

За четирите години от своето съществуване на пазара "Крадецът на ябълки" се превърна в една от най-обичаните и разпознаваеми марки в онлайн пространството благодарение на своите оригинални и хумористични постове, които отразяваха в реално време всички общественозначими събития. Постовете на "лисицата" успяваха да поддържат разговора с аудиторията в страницата във Facebook, която събра над 50 000 последователи, а постовете й достигнаха до над 1 900 000 души, генерирайки хиляди реакции, коментари и споделяния.

Социалните мрежи на "Крадецът на ябълки" станаха толкова популярни, че започнаха да предизвикват нетърпението на аудиторията, която често очакваше реакцията на лисицата. За това свидетелстват някои от най-запомнящите се публикации, генериращи над 8000 органични реакции и споделяния, като например трудната победа на Рафаел Надал над Григор Димитров в един от най-запомнящите се тенис мачове от последните години, шеговитият коментар относно казуса с Беър Грилс и рилските жаби, дългоочакваната премиера на Star Wars и много други.

Известната лисица беше многократно определяна за най-успешната real-time marketing стратегия, печелейки редица местни и международни награди, сред които FARA, Effie, IAB, Sabre, Webit, БАПРА, БДВО и др.

Закриването на акаунтите на "Крадецът на ябълки" в социалните мрежи е решение на маркетинг екипа зад бранда и е в унисон с изчезващата стока в обектите от търговската мрежа. Какво предстои за любопитната лисица, е все още неясно.

More Food

Scandi рецепта: глобално обожаваните шведски кюфтенца

Food преди 18 часа

Усещаме как идните седмици са последното време, в което имаме ентусиазъм за предимно-месни манджи (преди да дойдат жегите и аз-съм-само-на-салата), затова приготвяме БЛВ (бързо, лесно, вкусно) класическите мини скандинавски кюфтенца! 

Какво представлява пескетарианската диета и здравословна ли е тя?

Food преди 2 месеца

Всички сме запознати с растителното хранене, но не всички можем да се премахнем толкова много храни от живота си. Или може би искате да сте вегетарианец или веган, но просто наистина обичате суши. Така или иначе, пескетарианският начин на живот може да отговаря на вашите предпочитания.