Какво ново:

Какво ново: "Крадецът на ябълки" закри социалните си мрежи

Едни от най-популярните страници във Facebook и Instagram бяха закрити на 11 февруари 2020-та

Едни от най-популярните Facebook и Instagram страници, посветени на сайдера "Крадецът на ябълки", вече не са активни.

За четирите години от своето съществуване на пазара "Крадецът на ябълки" се превърна в една от най-обичаните и разпознаваеми марки в онлайн пространството благодарение на своите оригинални и хумористични постове, които отразяваха в реално време всички общественозначими събития. Постовете на "лисицата" успяваха да поддържат разговора с аудиторията в страницата във Facebook, която събра над 50 000 последователи, а постовете й достигнаха до над 1 900 000 души, генерирайки хиляди реакции, коментари и споделяния.

Социалните мрежи на "Крадецът на ябълки" станаха толкова популярни, че започнаха да предизвикват нетърпението на аудиторията, която често очакваше реакцията на лисицата. За това свидетелстват някои от най-запомнящите се публикации, генериращи над 8000 органични реакции и споделяния, като например трудната победа на Рафаел Надал над Григор Димитров в един от най-запомнящите се тенис мачове от последните години, шеговитият коментар относно казуса с Беър Грилс и рилските жаби, дългоочакваната премиера на Star Wars и много други.

Известната лисица беше многократно определяна за най-успешната real-time marketing стратегия, печелейки редица местни и международни награди, сред които FARA, Effie, IAB, Sabre, Webit, БАПРА, БДВО и др.

Закриването на акаунтите на "Крадецът на ябълки" в социалните мрежи е решение на маркетинг екипа зад бранда и е в унисон с изчезващата стока в обектите от търговската мрежа. Какво предстои за любопитната лисица, е все още неясно.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.